Tastan Kızlar bu detox suyu adet gecikmesi yapar mı yoksa gebelikten şüphelenmeli miyim ? 
asell13 Tastan bu yaparmı bilmem ama şu meşhur kahveden bende içtim adetimi kesti 2 hafta falan geç oluyordum
Zynp12 Tastan olabilir bilmiyorum hiç kullanmadım etrafımda kullanmada yok satıcısına sorun istersen içeriği tam okuyamadım görünmüyor. Bazı bitkileri ilk defa burda gördüm biberiye adet söktürüyor onu biliyorum, karnıyarık oyunu ilk defa duydum ne yalan soylim. Yinede bı teat yapın ne olur ne olmaz riske atmayin
Tastan Zynp12 İÇİNDEKİLER:YEŞİL ELMA SİRKESİ, KAYISI PULPU, BİBERİYE, ŞAHTERESANDALOZ SAKIZI, FUNDA, veya ANASON, KİNOA TOHUMU, AVOKADO YAPRAĞI, KİTRE, KAYA TUZU, LİMON, BAL
Zynp12 Tastan vala ben bazı bitkileri dediğim gibi yeni gördüm burda biberiye adet söktürüyor,sirkeler bı sıkıntı yaratmaz,kinoa da geciktirme yapmaz ama diğerlerini bilemem satıcıya sorun en iyisi dediğim gibi yada test yapın içmeyin bu sürede ne olur ne olmaz
Tastan Zynp12 yok 1 hafta içtim biraktım zaten içmiyorum şimdi de ağrılarım var ama olmuyorum gebelik olabilir mi diye merak ettim korunmuyoruz çünkü
Zynp12 Tastan olabilir tabi içindeki bitkiler iyi gelmiştir olmuştur dediğim gibi bı test yapın içiniz ferah olsun en azından.
asell13 Tastan benim gebelik belirtim adetime 1 hafta kala başlamış çok sonra fark ettim ben akşam 9 da uyurdum kahveden tiksinmiştim midem bulanıyordu afedersin ishal olunca bende jeton düştü adetimde 4-5 gün geçiyodu ertesi günü test yaptım ki hamileyim