Biz Kızlar bende bugün çatı muayenesi oldum heralde biraz doktoruyla alakalı bir durum olabilir ama canım gerçekten yandı bağırdım artık kaynanamla gitmiştim ben bağırdıkça bu kız buna dayanamıyor normal doğumu nasıl yapacak dedi korkulacak bişey yok ama 1 cm açılmam. Varmış çok bastırdı karnıma alttan baskı yapmak için kanda geldi normal Doğuma müsait dedi bebeğimiz 3500 gram 50cm inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız en geç 2 hafta sonra Doğum görünüyor haftaya tekrar bugün muayene edecek darısı size kızlar .
Yarenelibol Biz aynı bnm yasadklarm cok zordu ya çok bardım annemler çok korktu ama koluyla girmiş gibi doğuruom sandm öyke bi acıki tarif edilemez reglde bile bu kadar arı yasamadm Allah tez zamanda kucağımıza almayı nasip etsn inş
Ssshhh Rbyglc vala ben çok korkuyorum ordaki ebe biraz tecrübesiz heralde canımj acıttı sırf o yüzden beş gündür hastaneye gitmemek için bahane buluyorum 😂
Biz Amin cnm bende aynı öyle oldum sandım içerde eliyle çocuğu çekip çıkartacak acaba normal Doğumda bu kadar acıtır mı benm kanamam oldu doktor o kadar sert baskı yapınca
Yarenelibol Biz bnm hala gelio kuzum ama doktor regl gibi oluk oluk gelirse çok arırsa kasıkların ara dedi