Yarenelibol Kızlar doktordan geldim mantarım varmış biraz fitil verdi çatıma baktı gayet uygun normal doğuracaksın dedi 1,5 cm açılmam çıktı 3,210 gram 52 cm çıktık😊🥳 dayanılmıycak kadar acımadı ama ciddi ciddi korkutmak istemem benim acıdı kasmadm saldım zaten doktor güldürdü ama kilom olduğu için çok baktı bulamadı herakde 10 dakika çatıda kaldım çok zordu ama doğumda bu kadar acıcakmı dedm hayır acımıcak emin ol dedi az bi peçeteye kanamam geldi ama suan kasıkta arı var oda geçer heran gelebilir dedi çok sevindim epidural vericem bn sen merak etme dedi çok rahatladım yumşama var dedi hiçte birşey yapmadm yürümedm 7 gündür sadece çömelip kalkıyorm die oldu Allah tüm anneleri bi avazda kurtarsın inşallah 😊😌🤲🤲🤲 Sizlerde durumlar nasıl😊😊
Dyg34 Yarenelibol 😊 sanadamı dogum yolu gözüktü bugun bende öyle 2hafta var diyordum bir hafta sonra alıcak bebişi bizim haftalar dökülmeye başladı hadi hayırlı doğumlarımız olsun inşallah 🙏
Bebisiminannesiii Yarenelibol ay maşallah canim Allah bi avazda kurtarsın insallah. Sağlıkla al kucağına. Yaa bisey sorcam kaç kilosun. Ben baya kilo aldım korkuyorum normal doğum olmaz diye 🙄
deletedmom947 Yarenelibol yaa aramızda sadece 1 hafta vardı şuan aşırı heyecan yaptım postunu okuyunca😄 Hayırlı doğumların olur inşallah canım❤️ 2 cm açıklık ne ara olmuş sancın ağrın vs var mıydı
Ssshhh Bende 37+3 oldum en geçen hafta gittim 2cm açılma vardı bakalım ne zaman doğurcam artık gelsin istiyorum
Yarenelibol Hafizeipek galiba ondan ama bida oturmama oraya çok acıtı ya böyle olcanı bilmiodm inş bida böyle acımaz
Yarenelibol Sinemtzr hergün bol bol bi iki kase yoğurt ye sirkeli suyla temizle içine değdirmeden temiz ve kuru tut inş geçer sabır versn Allah zor
Yarenelibol Hafizeipek sezeryan düşündüö söyledm bian da doktora artk olmaz dedi ama baktm debin biraz kanama olms normalmi acaba🧐
Tontikinannesi Yarenelibol Normal canım.Benim de çatı muayenesinden sonra kanamam birgün boyunca oldu ertesi gün lekeleme şeklinde devam etti.Sonraki gün de bitti.Doktorum normal dedi😊
Yarenelibol Dyg34 normalmi senin bnm de arın tutarsa suni verip alırız dedi inş bi hafta daha durur hazır hissetmiyorm suanda kndimi psikolojim bozuldu 😂
Dyg34 Yarenelibol yok benim zorunlu sezeryan bende de plasenta alt yerleşimli kanama vs olmasın alalım dedi ama işte birden pat diye söyledi haftaya cuma diye panik oldum😒
Yarenelibol Bebisiminannesiii bn 18 yasındaym boyum 1,75 115 le gebe kaldm ve suan 124 kiloyum çatım geniş ve baş geliş kanala girme cabalarında oldugu için oğlum normal olucak
Yarenelibol deletedmom947 ya var ama nst de cıkmıyor regl arısı gibi hafiften hep bn burdayö derdi toplanmalar olurdu sasırdım ama 1,5 2 cm ke 41 e kadar gelende var inş bekletmez o kadar ansızın çıkar da kurtulurum😕
Yarenelibol Dyg34 ayy Allah kurtaraın iki türlüsüde çok zordur anlıyorm artk annelik ne demekmiş çok zormuş inşallah biran evvel kurtuluruz da kucağımıza alrz herşeyde vardır bi hayır
Begum35 Yarenelibol ben comeliyorim yerde baklarimi açıyorum ama kalkmiyorum kalkamk lazım.mi günde kaç kere yaptınız
Yarenelibol Begum35 bn banyoya gidiodm aklıma geliodu bazen on bazen üç arım yoksa çok arım varsa zor geliosa yapmıodm aslnda yapma demşti 37 de basla demşti ama bn et kırmamak adına yapıodm çömeliosun dizlerini kırık kalkıosun tekrar bn lavaboya yda eşime tutunarak yapıyorm
Bebisiminannesiii Yarenelibol maşallah inşallah sağlıkla doğar. Birazda olsa umut oldun bana. 83le kaldım şuan 91im daha belli değil vajinal doğum olup olmayacağı inşallah bende doğururum normal yollardan 🤗
deletedmom947 Yarenelibol nstde sancın çıkmıyor ve 2cm açılman var yani çok garip ya🤦🏻♀️ Benimde karnımın altında adet sancısı gibi bi sancı başladı dünden beri. Çok şiddetli değil ama ben burdayım diyor yine de. Daha 3 haftam var hep sürecek mi ya da hemen doğacak mı kafamda deli sorular😬