Adilee Merhabalar, 2 gün sonra 32.haftaya geçiş yapacağız heycanlı bir şekilde bekliyoruz. Hastane çantamızı dün itibari ile hazırlamaya başladık. Çok fazla kıyafet almadım onlar küçük ayrıntı olarak geliyor çünkü. Biz büyük envanter olarak saydıklarımızı aldık. Sizlere sorum şu ki, yakın çevremize hediye olarak bizler biraz yön göstermek istiyoruz. Mesela bir arkadaşım kitikate hastane çıkışımızı aldı, bir arkadaşımız elele ana kucağı aldı, bir arkadaşımız anne bebek çantamızı aldı. Bunlar gibi elzem olmazsa olmaz neler var tavsiye verebileceğiniz? Aklımda Yataş juno reflü yatağı ve Mustele bebek bakım seti geliyor.
obirannea Adilee Ben arkadaşıma müzikli oyun halısı aldim çok işine yarayacağını düşünüyorum ilk aylar çok kurtarıcı
tugcesakzci Adilee yataş Juno sosyal medya şişirmesi sadece bebeklerin çoğu kullanamıyor. İşbirliği için geldi bize yataştan geri gönderdik 😂 sosyal medyada her gördüğünüzü beğenmeyin kurgu tamamen o beğeniler memnuniyetler ajanslarla planlanıyor 😂😂😂
Adilee obirannea ay evet. ben herhangi bir şey demedim kendilerine, onlar tek tek geldiler sordular. ne istiyorsun ne lazım diye. gidipte kullanmayacak olduğun birşey almayalım sana dediler. beni de çok mutlu ettiler açıkçası.
Adilee tugcesakzci ya aslında bende aynı şeyi düşünüyorum ama eşim biraz ısrarcı. fiyat olarakta çok pahalı. hani tamam dememdeki tek sebep şey olabilir, yardımcı yatak mantığı. farklı bir odada en azında kurtarıcı bir yatak mantığı
obirannea Adilee ne güzel bir düşünce valla çok iyi bende arkadaşlarıma hep işine yarayacak şeyler almaya çalışırım
Busragokhan0911 Adilee ben fisher price piyanolu oyun halısı da elzem diye düşünüyorum. Onda bebekler çok güzel oyalanıyorlar ☺️ kendi oğlumdan biliyorum. Yeğenim de hiç durmayan bir bebekti. Salıncakta bile durmuyordu ama oyun halısında çok güzel duruyordu. Baya oyalayıcı.
tugcesakzci Adilee reflü yataklı babynest alabilirsiniz. İlla Juno tarzında bir şey istiyorsanız eğer babyjem var onu tercih edebilirsiniz. Aynısı fiyatı daha uygun. Bana ücretsiz gelmesine rağmen gönderdim ben geri. Daha çok ihtiyacınız olan daha gerekli bir şeyi aldırın
Nuurr_00 Benimde görümcem bakım setini anne bebek çantasını aldı annemler ana kucağı reflü yatağı aldı yine hastane çıkışları aldılar.pek bi bebek eşyası kalmıyor geriye zaten. Hastane çikolatası kapı süsü tarzı şeyleri yaptırabilir ler. Aklıma başka birşey de gelmiyor
esraelt Adilee benim arkadaşlarım da bana soruyorlar. Bir tanesi sling, bir tanesi mama oturağı aldı biri de piyanolu oyun matı alacak. Bir iki tane daha soracak olan var sorsalar braunun 500-600 liralık ateş ölçeri var onu söylerdim.
Adilee esraelt ayy çok güzel alternatifler bunlar. bir arkadaşım oğluna ait tüm chicco bebek arabası, puseti, mama sandalyesini hatta 3-4 yaş aralığı oyun halısına varasıya bıraktı bize. Böyle arkadaşlara sahip olmak ne kadar önemliymiş hamile olunca anladım vallahi.
Kbrbydk Adilee park yatak, oyun halısı, bebek bakım seti, bebek bezi,ıslak mendil, Mama sandalyesi, elektrikli sağma makinesi, anne bakım seti gibi şeyler geliyor aklıma ihtiyaç dahilinde.cok düşünceli arkadaşlarınız varmış çok şanslısınız 🥰