Meryemlina04 Serra19 ben daha gitmedim canım evdeyim biraz daha sancım sıkılaşsın gideyim dedim su geldikten kaç saat evde bekleyebiliriz acaba
RavenV Meryemlina04 12 saate kadar. Sonrasında hastaneye gidilip antibiyotik alınması gerekiyor. Tabi gelen su berrak olmalı. Kanlı ya da yeşilimsi olmamalı.
Nurumsun Meryemlina04 Su geldikten sonra en geç 1 saat içinde hastaneye gidilmesi gerekiyor diye anlatmışlardı Gebe okulunda
meelooss Meryemlina04 suyunuz geldiyse beklemeyin duş alıp hemen gidin hastaneye. Doktorum bana hemen gel demişti
Nur3955 Meryemlina04 doğum suyu geldiğinde hemen hastaneye gitmeniz gerekir ben öyle yaptım çünkü bebek içerde susuz kalabılır müdahale gerekebilir yeterli açılma olmadığında suni sancı takarlar evde beklenmemeli yani her ihtimale karşı zaten çok uzun sürmüyor sancıların çoğalması
Meraldmr Bende de kaç gündür sancı var ama düzensiz ve bazen aşırı derecede alt tarafıma batma oluyor geçen ebeye gitigimde bebegin başı çok aşağıda demişti 39+3 haftalığız hastaneye gidip gitmemekte kararsızım