Kubraakgn0 Kızlar 15. Haftadayız bugün gittik ama bebişimiz bağdaş kurup yukarı aşağı zıpladığı için cinsiyetini öğrenemedik ultrason kağıdı vermedi doktorumuz ama video çekmiştim acaba anlayabilir misiniz yada bi tahmin yapabilir misiniz 😊🥰
Kubraakgn0 Sermec27 Yaa ilk haftalarda kız diyorlardı sonra 10. Haftada erkek dedi herkes şimdi kız diyorlar iyice heyecanlanıyorum teşekkürler 😂😂
Kubraakgn0 tamamdanolmuss İnşallah bakalım bende öyle hissediyorum ama bilmiyorum yinede yanıladabilrim 😂
tamamdanolmuss Kubraakgn0 17+4 😂 15te %80 kız dedi ama emin değil yine de. Göstermediği için tam çökmüş bir pozisyonda oluyor her gittiğimde dondurma çikolata falan her şey yiyorum yine de çok kıpraşmıyo 😂
BirAskMasali1323 tamamdanolmuss Bende 14+1 de gittim bebiş ayaklarını karnına doğru çekmiş doktor ne yaptı ne etti bebiş hiç istifini bozmadı bende çikolata yedim merdiven indim çıktım bebişte tık yoktu😂 1 hafta sonra randevum var 16+5 haftalık oluyorum umarım bu sefer gösterir
tamamdanolmuss Kubraakgn0 maşallah 😂 bizde anca ayaklarını ellerini hareket ediyor. Sanki tamam alın size bu kadarı yeter der gibi 😂