Bus0672 Kızlar 35+3 Cuma kontrolüm var sizler günü ne zaman verdi doktorunuz ? Ve özellikle 2 sezeryan olanlar hangi haftaya gün verdi ??
12jsjdg Bus0672 bana doktorum 38. Hafta kontrole gittik haftaya alalım dedi. o sekilde sezaryanim oldu öncesinde bi gün vermedi 38+5 günde doğum gerçekleşti şimdi 2. Bekliyoruz🤰🤰
Ozzzgeee Bus0672 34 haftalık suan doktorum her gittiğim kontrolde 8 haziran doğum tarihi diyor oda 38 haftaya denk geliyor kesin tarih mi yoksa o haftalarda mı olur bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla genelde 37 38 de alıyolar
Bus0672 12jsjdg benimde ilkinde apar topar 37 sezeryan girdim . Doktorum baştan beri ikinciyi 38+5 alırız diyordu şekerim de çıktı geçen kontrolümde duruma göre 37+5 alabilir gibi bişey konuştu 😏
Bus0672 Ozzzgeee evet benim baştan planlı sezeryan hep en geç 38+5 diyordu benim gebelik şekerim çıktı hep kendimi 38+5 hazırlaıdm psikolojikmen geçen gittiğimde konuşma arasında 37+5 felan karıştırdı şeker var felan dedi
Semakuscu 36 haftalıgız perşembe günü gün alıcaz bebeğin durumuna göre de degişir birazda yüksek ihtimalle 37. Haftada alıcak sezeryana
Bus0672 Semakuscu bende cumartesi 36 oluyorum cuma kontrolüm var büyük ihtimal gün verir sanırım artık bana da
buseumut Benimde ilk doğumum olacak nasipse 35+4 üm dün çatı muayenesi yapıldı dar olduğu için sezeryan günü verdi doktorum 28 mayısta kavuşacağız inşallah kızımla 🕊🤲🏼
Aybukeninannesi01 Bus0672 benimde 2 sezeryanım olcak uygulamaya göre 40+1 denk geliyor 🤷🏻♀️ama dr 1 haftayı adet doneminden dolayı yok sayıyor