Zehrftma Feride_01 evet bitti ilk gittiğimde sadece iki yumurtan var oda 12mm 3 gün sonra gittim tek bitane büyümüş 17mm dedi şuan tutabilme ihtimali bi yumurtam tek var 😔
Feride_01 Zehrftma şimdiden kendini stres yapma bence olmayacak gibi birşey olsaydı söylerdi doktor hayıt otu tarifini denedin mi
bufalo bufalo Zehrftma tamamdır çok teşekkür ederim inşallah kucaklarımızı bebişle doldurur rabbim cumanın yüzü suyu hürmetine 🥹🙏💖🪽
Zehrftma bufalo ya çok teşekkür ederim ne demek rabbim sizinde kucağınızı boş bırakmasın ne sıkıntınız varsa tez zamanda giderisin inşallah 🌸
bufalo Zehrftma amin inşallah kuzum çatlatma iğnesi verdi mi bugün doktor benim pazartesi kontrolüm var aynı zamanda başlamışız tedaviye inşallah sonucu çokkk güzel olur pozitif görürüz 🥹🙏
Zehrftma bufalo vermedi hatta sordum yok dedi sadece bnce ilk aydan vermedi hemen ama tutmazsa eğer diğer ay muhakkak istiycem
Zehrftma bufalo bugün havuç yedim iki tane masaj yaptım bi iki gün havuçla ve masajla deniycem inşallah tutar ama tutmazsa diye ovülasyon testi almayı düşünüyorum ilk defa alıcam hangi marka iyi onu bilmiyorum
Zehrftma Feride_01 yok klomen verdi kullandım sonra gün aşırı ilişki dedi çatlatma iğnesini istedim yok dedi neden vermedi ki
Feride_01 Zehrftma sen demeden kendisi yapsaydı çatlatıp sonra ilişki olsaydı belki daha kolay olurdu benim doktorum dedi kullan 5 gün gel bakalım büyümüş mü sonrada kolay olsun bide çatlatalım
Feride_01 Zehrftma innovita al trent yoldan yorumları çok olana bak ben herşeye rağmen aldım 32 ovolosyon testi 2 adet gebelik vardı onunla da ilerlicem
Zehrftma Feride_01 kendisi demedi bn dedim ama yok dedi bilmiyorum inşallah çatlar dedi sadece ilk ay ondan mı vermedi acaba
NISA97 Bana erken çağırmış gibi geldi canım yumurtan daha buyur bence 17 18 mm ideal güzel bende letu kullanıp takibe gidiyorum ama beni adetin 14 .günü çağırıyor daha net anlaşılıyor o şekilde
Zehrftma NISA97 inşallah ama işte tek yumurta olunca sanki ihtimal çok yokmuş gibi geldi bana ama duygusal bakıp hala havuç falan yiyorum çatlar diye dedim 10 aydır deniyoruz diye ama klomen tek verdi çatlatma iğnesi vermedi inşallah çatlar ne diyim
NISA97 Zehrftma benim de hep tek taraflı oluyor doktor gayet normal karşılıyor bence buna takılma inşallah en kısa zamanda olur
NISA97 orkidemm_ teşekkür ederim canım bilgi için yumurta gayet oluyor ama sonuç yok malesef ben iki kere kullandım bu üçüncü ve son kullanisim sende mi kullandın daha önce