Sedaknr Dünyanın en güzel anneleri anne adayları ve inşallah güzel haberlerle anne olmayı bekleyen melek annelerim güüünaaaaydın. Kızım 15 ayını bitecek yakında ve rahat 1 haftadır düzgün yemek yemiyor hatta ağzını kapatıyor. Ben azı dişlerine bağlamıştım onlar çıkıyor çünkü. Birde ben kuzum doğduğundan beri hep bebek temizleme pamuğu ile temizlerim altını ve etraftaki insanların artık abartma ne gereği var ıslak mendil kullan dedikleri için bende hadi kırk yılda bir dedikleri olsun diye ıslak mendil kullanıyorum 1 haftadır. Neyse dün doktor kontrolü vardı ve doktor yemek yemediği için tahlil istedi idrar yolu enfeksiyonu var demez mi. Çok üzüldüm. Ve bana ıslak memdil mi kullanıyorsun dedi bende yeni başladım dedim hemen bırak kullanma dedi ondan olmuştur dedi ve ilaç verdi. Başınıza geldi mi daha önce. Üşüttüğü için de olabilir mi acaba geçen hava güzeldi kısa kollu giydirdim ve rüzgar çıktı dışarıda swete de ince geldi.
Kelebegimmm benim oglum 4,5 yasinda bu zamana kadar ara ara o kadar cok olduki yemek istememesi.nerdeyse tum gununu cok az bisey yiyerek gecistirdi.herhangi baska bir atistirma falan olmadan.hic bir zaman uzerine gitmedim.aciktigi zaman yer mantiginda oldum hep
Sedaknr Kelebegimmm ayyy çok çok haklısın. Kuzum 3 ay önce de 10 kiloydu şimdide 10 kilo. Evet aslında takmamak gerekli ama bazen etraftan dolayı takıyorsun işte