EmirAsafMomm Hazır böyle buzluktan çıkarıp hazırlayıp koyduğunuz neler var hepimize fikir olur hem ben geçenlerde yaprak sarma yapmıştım yanına ne olur başka bilemedim kaldı kavuşmamıza 21 gün 🥰❤️🧿
OguzMoms EmirAsafMomm Yaa bizimde son 21 günümüz 🌸 Bende sarma sardım , 2-3 çeşit börek yaptim, poğaça , buzluk kurabiyesi , mozaik pasta bide parfe yaptım yaz olacağı için soğuk iyi olur diye düşündüm
BirAskMasali1323 EmirAsafMomm Hazır yufkayla kalem börek veya normal tepsi börek çeşit çeşit yapabilirsiniz (patatesli,kıymalı,peynirli,ıspanaklı vs.) içli köfte olabilir kurabiye olabilir poğaça olabilir öyle yani Benim daha çok var doğuma aklıma gelenler bunlar🥰
asell13 EmirAsafMomm 2 gündür buzluk hazırlıyorum yeto diye bağırmama az kaldı vala 😂 İçli köfte Et köfte Fellah köfte Dereotlu poğaça Mantı 2 gün uğraştım bunları yaptım bugünde 2 çeşit kurabiye yetişirse gül böreği ve sigara böreğide sarcam yarında pide içleri yapıp fırına yollayıp kaldırtcam en son da sarma saracam biraz daha da yeter misafirede hazırladım evet ama en çok kendimiz için oğlum var okuldan gelir vs yemeğe yetişemezsem pratik çıkarır yaparım diye hazırladım çoğunu
amayinedeiyiilerledim EmirAsafMomm ay ben hiç birşey yapmayacağım. Gelen eli boş gelmesin ya da bişey yemesin😂😁
EmirAsafMomm OguzMoms yaa ne güzel sağlıkla gelsin kuzularımız normal mi olacak sizin de 😍 hepsini dondurucuya attınız değilmi yaptıklarınızın
EmirAsafMomm BirAskMasali1323 güzel fikirler bazen elim kolum kalkmıyor kolay yoldan olması iyi olur 😅🙈
BirAskMasali1323 EmirAsafMomm Evet haklısınız insanın gözü kesmiyo ağırlaşınca pratik şeyler daha iyi olur İçli köfte ve sarma en uğraştırıcısı gerisi kolay Böreği el açması yapmazsanız tabi🥰
asell13 EmirAsafMomm amin amin ve son haftam haftaya doğuruyorum inşallah 😂 her işimi son zamana bırakmaya bayılırım 😂😂
BirAskMasali1323 EmirAsafMomm kesinlikle hazır varken ne uğraşıcaz dimi😂geçenlerde arkadaşım doğum yaptı işte doğumdan önce hazırlıklarını anlatıyo Dedi gömme açmışım iki çeşit börek bi tepsi baklava içli köfte bide tek başına gurbette oda dedim valla helal olsun sana benim doğumuma yakın banada beklerim😂ben anca hazırını yaparım
EmirAsafMomm asell13 sonları severiz benim de çantam hala hazır değil eksiğim var sona doğru koyacağım bu gidişle kaldı 21 gün 😅
asell13 EmirAsafMomm bizim çantalarda daha kapanmadı hala eksikler var 😂😂 suyum gelse sancım olsa öyle eksik gideriz 😂😂
amayinedeiyiilerledim EmirAsafMomm aynen ya zaten lohusa olcaz bebeğe alışma süreci vs. Bi de misafir mi ağırlayacağız. Kim çıkardı bu adetleri🥲😂😅
ozgezynp EmirAsafMomm valla bacım ben çevreme tavır koydum bu konuda 40ım çıkana kadar peri padişahı gelse hizmet edemem dedim ona göre gelin dedim annemle kayınvalidem yanımda olacaklar bu süreçte onlar hazırlamak isterse hazırlasınlar 😅
EmirAsafMomm ozgezynp anne ve kayınvalide anlaşıyorlarsa ne güzel benimkiler birbirlerini boğar valla 😅
gokcen37 ozgezynp zaten yenj dogum yapmis annelerden hizmet bekleyeni eve almamak lazim ne olursa, birde delj gibi hazirlik yapmakta sacma geliyor bana.. gelen getirsin ya da yaninda biri varsa o gidip alabiliyorsa alsin olmadi bi cay icsinler
neslsah-1 EmirAsafMomm ozgezynp bencede aslında söylemeye gerek yok düşünceli olan zaten annede bebekte braz toparlayana kadar ilk günler yada haftalar gitmemeli