Momcrn EZeynepKkAkaln 2.sezeryan 38 de eğer bebeğin kilosu iyiyse 37de de alıyorlarmış bende doktoruma sorucam 2.olucam çünkü
FundaYaren EZeynepKkAkaln şehir hastanesine gidiyorum 2 . Sezeryanım olacak doktorla konuştum sancım falan olmadığı taktirde 39. Hafta da aldıklarını söylemişti
1anne3bebe EZeynepKkAkaln ikinci dogumumda 38+0 da aldı doktorum. Gelişimini tamamlamıştı 4000 gr dı. O yüzden +5 i beklemedi. Ama 37 diye bir durum söz konusu değil. Kaçıncı olursa olsun bir aksilik yoksa 38 i beklerler.
EZeynepKkAkaln Benim 38 tam kurban haftasına denk geliyor acaba doktorumla konussam 39 haftada yaparmı 😏
hellomama EZeynepKkAkaln ay benimde öyle inşallah bayram sonrası yaparlar ne kadar durursa o kadar kâr diye bakıyorum ben bu olaya
Minikcibim @EZeynepKkAkaln ben devlete gidiyorum 37+5 oldum 38+1 de gidip gün alicam daha. Dursun demişlerdi
EZeynepKkAkaln FundaYaren ayy inşallah benimde doktorum öyle kabul eder kurban olduğu için tabi öncelik sağlıkla gelsin ama işte rica edicem bakalim tarih 35. Haftada belirlenir mi
FundaYaren EZeynepKkAkaln ilk sezeryanım da bir aksilik olmamıştı 38 hafta da sezeryan günü vermişti doktor canım bunda Tam bayrama denk geliyor tahmini sezeryan günüm o yüzden ne zaman verir nasıl veriri hiç bilmiyorum 🥴
EZeynepKkAkaln FundaYaren ay sağlıkla gelsin ama gec olsa güzel olur erken olmasını istemem sorun olmazsa😏
EZeynepKkAkaln 1anne3bebe benim ilk sezaryenim de 21 yasimdaydim 37+1 de aldı beni korkutup simdiki aklima olsa sorgularsim o zaman hic sorgulamadim.😏
Motherhoodie EZeynepKkAkaln şehir hastanesine gidiyorum benimki de kurbana denk gelmesin diye dua ediyorum sancı ya da su gelmesi gibi bir durum olmazsa 39 da alırız dedi doktor o da kurbandan birkaç gün sonraya denk geliyor
EZeynepKkAkaln Motherhoodie benimde istediğim tarih kurbandan bir akc gün sonra 22 Haziran cumartesi 😁 inşallah öyle olur
1anne3bebe EZeynepKkAkaln 37 haftadan sonra miyadını doldurmuş bebektir ama bir sorun yoksa neden erken almış şaşırdım açıkçası
FundaYaren EZeynepKkAkaln bizim tarihlerimiz aynı seninle bakalım ne zaman olacaz 🥰 Bende bayramda prensesim yanımda olsun istiyorum 😍