Meryemcakmak01 Bu sabah doğum yaptım ameliyatım berbat geçti şu saat oldu hala agrım sızım var dikiş yerlerim açıldı resmen yarı uyuşuk ameliyat ettiler ameliyathane ve hastane asistan dolu prof bi doktor yok lütfen önünden dahi geçmeyin doğumunuz zehir olmasın
Epifizbezi Meryemcakmak01 sağlıkla büyütün bebeğinizi ameliyatı Prof mu yapıyor uzman doktor mu asistanlar yapamaz zaten. Birde ilgilenen yok mu o kadar ağrıya ve sezaryen yerinize bakacak olan
Haticeburak06 Meryemcakmak01 rabbim yardımcın olsun bende kontrol için gittim 2 3 kere orasıda berbat sürekli farklı doktor bişeyde sorulmuyor suratlar beş karış🙄
Meryemcakmak01 Epifizbezi doktorlar çok tecrübesizdi açık ve net ameliyatı hissettim beşik gibi salladılar dikişlerimi hem ameliyathane de hemde gözlem odasında attılar iki kere odaya çıktım akşamında dikişlerim sızıntı yaptı Ağrı’dan duramıyorum kaç kere doktor çağırdım gece 4 oldu gelen giden yok
lena1234 Epifizbezi arkadasım ilk senesinde asistan doktor kdhde ve şimdiden onlarca sezeryana girmiş
Epifizbezi Meryemcakmak01 Allahım yardımcınız olsun . Yanınızda refakatçi varsa ısrar ile isteyin ağrı kesici . Evet o konuda katı oluyorlar biraz ilgi konusunda
Meryemcakmak01 Epifizbezi amin insallah canım agrı kesiciden ziyade başkasına yardımcı olmak adına yazdım sakın gelmeyin berbat bi yer sonda ameliyattan 2 saat önce taktılar oda aşırı agrı yaptı yaktı içimi ilk doğumum Bilkent’te olmustu onda ameliyat esnasında takmışlardı ordan çok memnundum keşke yine oraya gitseydim