Alizeyasemin 35+3 haftalığız kasıktan Rahime akşamdan beri vuran bir ağrı var ilk hamileliğim tuvalete giderken bile ağrım oluyor bebiş de dün 2 kere hareket etti sebebini bilenler aydınlatabilir mi?
bebosmommy Alizeyasemin ben de devlete gidiyorum sabah randevum benzer bir durum bende de var 34+5 teyiz merak içindeyim iki gündür. Cuma gününe kadar artmaz ve başka belirti eklenmezse bekle istersen ama dayanılmaz seviyeye gelir ekstra nişan su kanama vs olur hiç durmaz gidersin gönüllü ferah tut yine de 🥰❤️
bebosmommy Alizeyasemin sağ bacak genelde felaket kitleniyor, kuyruk sokumumdaki omurilik kemiği sağ bacağı bastıkça bağırtıyor beni odadan odaya geçerken… bir kaç adım attıkça açılıyor yürüyorum bi saat sonra tekrar
bebosmommy Alizeyasemin bir de bebek bir yerde toplanıp kasınca bu kasılma yani sancı mı oluyor? Bilmediğim için soruyorum bi bilginiz var mı
bebosmommy Alizeyasemin bir de yanınızda birisi varsa sabahtan bir acile gidin isterseniz hep birlikte içimiz rahatlasın 🥺 aklım sizde kaldı şimdi
Alizeyasemin bebosmommy bebek hareketlerini gece hiç hissetmedim bir de sabah kaynanam başka hastaneye gidicek orada da acil bakmıyor kadın doğumu yok Eşim var o da sabah işe gidicek
bebosmommy Alizeyasemin eşinize söyleyin sabah işe gitmesin bence illa gitmesi gerekiyorsa da şimdi bi gözükün bir şey kaybetmezsiniz en kötü bir şey yok derler eve gelirsin risk alma canım hareket de etmiyor diyorsun bak