[silindi] Şimdi nerden başlasammmm Haftamdan sonra bir gün yine doktor kontrollerim vardı kaşınıyordum el ve ayak tabanım doktor kontrolümde söylediğimde gebelik kolestazından şüphelendi ve bana bazı tahliller verdi tahliller çıktığında tanı konuldu ve 3 gün hastanede yatış işlemim oldu değerlerim normalde dönünce çıkışım oldu bu sırada 35. Haftada yolunda gitmeyen tansiyonum ve aşırı baş ağrısı sağ gözüme vuran bulanıklık vardı her gün acilde geçiriyordum . Yine bir gün doktor kontrolüne giderken 37. Haftamda seni alalım dediler çünkü tansiyonum 18 lere fırlamaya başlamıştı doktorum yatış verdi 30 Nisan için 💓💓 Sabah erken saatte gittik ilk önce damardan kan giriş şeydi yapıyorlar daha sonra lavma verdiler doktorumla öncelikle suni sancıyı normal doğumu deneyecektik nstye bağlandım saatler hızla ilerliyordu daha sonra suyumu patlattılar 9 gibi o andan sonra sancım gelmeye başladı anestezi doktoru geldi Epidural taktılar o andan sonra rahatladım acı sıfırdı saat 10-11 e doğru gelirken ben otur kalk otur kalk hemşirenin dediği hareketlerle yapmaya çalıştım sürekli iki üç kişi gelip alttan muayene yapıyorlardı Epidural taktıkları için sen bir şey hissetmiyorsun orası güzel 😄 daha sonra doktorum geldi 11.30 gibi o da alttan muayene yaptı bebek çok yukarıdaydı hemşireler baktığında da çok yukarıdaydı doktorum eğer böyle giderse sezeryana almak zorundayım dedi ben biraz daha deneyelim demiştim saat 12 ye doğru gelirken benim sancım çoğaldı epiduralın etkisi geçti beni çatala aldılar başımda üç beş kişi bebeğin kafası hala yukarıdaydı doktorum geldi karar vermek zorundasın dedi bende tamam dedim beni acil ameliyathaneye alıp hazırladılar o an ki korku telaş gerçekten hiçbir şey yok .12 de girdim Sedyede yatıyorsun yanında bir sürü insan en son yanımdaki bir şeylerden bahsederken anestezi vermeye başladılar ayaklarımı hala hissediyordum sallıyordum daha sonra bir şeyler konuşurken ben komple bayılmışım 12.20 de kızım geldi 💓💓 bende saat 13.00 gibi çıktım çıktığımda çok üşüyordum ve anestezi etkisiyle kekeliyordum ilk kızımı sordum bebeğim nerde diye odaya aldılar kucağıma aldım o an bütün dertler bitiyormuş hamilelikte yaşadığın bütün her şeye değermiş❤️🫠
Haticeburak06 [silindi] allah analı babalı büyütsün kaç kilo doğdu acaba bende 36+4üm doğumu bekliyoruz sadece su ve hissedilen sancım yok.merak ettim💘