SmyEsciv elay15 33+6 psikolojim çok bozuk her şeye ağlıyorum. Yorgunum hiç birşey hazır değil daha napıcam bilmiyorum kafamı toplayamıyorum. Sizin kaç hafta nasıl?
TwoPearls elay15 Son 25 çok panik, depresif,kaygılı, yorgun, halsiz, uykusuz, ağır, hastalıklı hissediyorum nefes alamıyorum, yatamıyorum, kalkamıyorum, ağrılarım, kramplarım arttı doğsa da nefes alsam artık …
aly-a123 elay15 son 7 gün ama gelen giden yok hiç bir belirtim yok doğuma dair sanki hiç dogurmayacakmisim gibi çevre strese sokuyor beni fil ömrü diyorlar daha bi bunaldım 😔
ZeynepDuru17 elay15 amin inşallah cümlemizin sağlıkla sıhhatle kucağımıza almak nasip etsin az daha sabır 🤲
Aliye35 Yorucu… 35+4 olduk daha vakit geçmiyor. Son 30. Gerçekten otuz gün nasıl gecicek.. iyice ağırlaştım ve oğlum top gibi kaskatı kesiliyor
elay15 SmyEsciv TwoPearls Sanırım doğum yaklaştıkça olağan şeyler keşke bu duygulara bir çözüm bulabilsek ama bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alacağımızı düşününce geçiyor annelik şimdiden kendini hissettirmeye başladı 👼🏻❣️
Dryfrmzz25 TwoPearls aynıyız bende aynı haldeyimm nst de bugün biraz sancı da çıktı doğsa mı artık diyorum bi yandanda erken gibi geliyor telaşa girdim 36+3..
SmyEsciv elay15 evet annemde anne olucaksın onun duygusallığı merhameti başlıyor diyor 🥰 aman sağlıkla alalım yavrularımızı dediğiniz gibi gerisiyle bir şekilde başa çıkarız 🙏🏻🙏🏻💜
aly-a123 elay15 ne zaman doguracan doğur artık yada daha doğurmadın mi çocuğun içeride sakalı geldi gibi birsuru soru ve hergun soruyorlar