Mevsmemoriess Kızlar cuma günü 38. Haftan doktorum muayane edeceğim dedi ama korkuyorum nasıl oluyor acılı mı
Azra8Engin Mevsmemoriess açık olmak gerekirse evet acıyor. Ama benim aşırı dar ve kemik yapım olması gereken yerden de asagidaymis. Benim baya zor geçti açıkçası. Korkutmak istemem tabi ama… Sen yine de rahat ol inşallah güzel geçer
Temmuzmucizesi26 Mevsmemoriess yeni doğum yapmış birisi olarak söylüyorum ki bu muayeneye alışın çünkü doğum anında sürekli sürekli yapıyorlar ve karşı koyma ihtimaliniz de yok maalesef
Limonumsu Mevsmemoriess çatı muayenesi genel olarak çok kolay bir şey nasıl ki ilişki esnasında ağrı acı hissetmiyorsunuz çatı muayenesi de öyle doktor sadece parmaklarıyla ölçüm yapıyor aşırı bir darlık kemik farklılığı falan yoksa ufacık bir acı bile hissetmezsiniz hiç gerilmeyin 🥰🌸
monaroza26 Mevsmemoriess geçen gün yaptırdım saçma sapan yorumlar yüzünden ağlayarak kabul ettim ama acımadı rahat olun benim acimadiysa kimsenin acimamali😁
Birtutambebek Mevsmemoriess Şahsen ben hiç hatırlamıyorum artık çok mu acıdı daha hatırlamıyorum yoksa doğum sancısından çatal muayenesini mi unuttum bilmiyorum ama gel gelelim bu işi mecbur kaçarı yok Allah yardım etsin 🤲
Ea_aylms6 Kızlar çatı muayenesi neden acıtıyor diyorlar ya? İlişkiye girdiğimizde acımıyorsa iki parmak nasıl acıtabiliyor ki bunu anlamıyorum kusura bakmayın bilmediğimden soruyorum
1234eg Ea_aylms6 valla ben daha bugün oldum ilk girerken ilişkide nasıl oluyorsa öyle bi his vardı sonra doktorum kasmamam gerektigini söyledi ve acımadı bence kendilerini fazla kasıyorlar o yüzden oluyor
Ea_aylms6 1234eg ellerime jel sürmüyorlar mı zaten ? Alttan ultrasonla muayene edildiğinde hiç acımıyor ama aynı his mi
feyyzablt Ea_aylms6 aynen öyle. Benim doktorumda yeni yaptı ve derin nefes alıp verin kasilmayin hiç anlamıyorsunuz bile. Hiç korkmayın
Ayseazsoyler Mevsmemoriess hiç korkmanı gerektirecek bi durum yok canım alttan muayene bile daha acılı bence kasma kendini yeter kasarsan acı duyarsın ben anlamadım bile bitti kalk dedi doktorum 😂