Aysegul58 Kızlar aranizda e bebekte park beşik icin yatak alan var mı. Bana besigin yaninda gelen yatak ince geldi yeni yatak almak istiyorum. suanda indirim var yataklarda e bebekte kullanan memnun kalanlar bi yardimci olur mu acabaaa 💐💐💐💐
mom-2024 Aysegul58 yaylı değil sünger yatak tercih edin bebekler için sünger yatak öneriyorlar bende öyle aldım
Kbrbydk Aysegul58 ilk zamanlardan 1.5 -2 yaşına kadar park yatakta yatabilir çok da rahatsız etmez. Zaten iki yaşına doğru yeni yatağa odasına filan geçer. Benim kız 2 yaşına kadar park yatağında yattı ama sonra sigmadigi için montesorri yatak aldık.
annekadin18 Ben de e bebekten aldım ve bana da çok ince geldi.Yeni doğan için bunu kullanmanız gerekiyor dediler.Henüz kullanamadık.
Aysegul58 annekadin18 benim aldigim beşikler beraber hediye verilmisti ama dediginz gibi cok ince yani bebk onda ilk zamanlar belki yatar reflu yatagini ustune koyarak falan ama ileri ki zamanla da imkansiz gibi
cakebabe Aysegul58 e bebekte çalıştım yenidoğan için sünger yani ince olanları tercih etmelisiniz zaten
mom-2024 Aysegul58 yani o marka kullanmadım ben bilmiyorum ama sünger olanları öneriyorum. E bebek ürünleri güzel zaten o dediğiniz serinin kötü olacağını düşünmüyorum hiç
Aysegul58 cakebabe o zaman bu koydugm resimde olan yataga gerek yok mu. Peki ne kadar süreye yatar bebek o ince sungerde
Tugce17 Ben buyuk sızın attugınız gıbı alıcam sunge tyatak rahatsz giibi bir iki yasına gelse sırtı agrır gibi gelıyor banada
Aysegul58 Tugce17 bende biraz ilerleyen zamanlarda almayi düşünüyorum dediginiz gibi bebege sonra ki senesinde ince gelir o sunger