La_Liberte Kızlar soru yukarıda sizce hangisini vereyim? Kızımda isimli hastane çıkışı yaptırmamıştım. İsimli tulum yaptırmıştım. Sonradan giydi. Bu sefer 10 lu isimli takım yaptırdım , karar veremedim hangisini hemşireye vereyim sizce?
Myrtle La_Liberte benim hastane giydiriyor ilk kiyafeti. iİsimliyi odada giydirmek icin ayirdim, fotografi falan rahat rahat cekiniriz kirlenmez etmez diye dusunduk
yagmurus La_Liberte bence isimliyi fotoğraf falan çekinmeyi düşünüyorsanız hemşireye vermeyin başka bir kıyafet verin
La_Liberte Seherbzz sağlıkla gelsinler inşallah ben de öyle düşünüyorum ama emin olamadım 🙈daha önce yaptırdığım isimli tulumu bir aylıkken ancak giydirdim 😅 o zaman normal bir şey vermiştim 😌 şimdi ilk kızımdan kalan kıyafetler olduğu için hiç yeni bir şey almadım. Sadece isimli hastane çıkışı ve bir tane de beşli takım aldım. Emin olamadım o yüzden.
La_Liberte Myrtle yagmurus umrumdadegil ASE6154 yenidenanne34 yaaa iyi ki sormuşum size gerçekten insan unutuyor aradan 18 ay gibi kısa bir süte geçse bile 🙈 aslında sezaryenliydim hatırlamıyorum o zaman nasıl oldu kıyafetini değiştirdik mi vs. Haklısınız ben öyle yapayım en iyisi. Hepinize çok teşekkür ederim ☺️
ASE6154 La_Liberte ilk giydirdiğiniz kıyafet kirlenecek hemen malum bebek öok temiz olmayacak eğer fotoğraf çekecekseniz başka bir kıyafet verin
yenidenanne34 La_Liberte kirlenme ihtimalini düşünerek karar verin bence buna 🥰 ilk oglumda normal bi takim vermistim isimliyi sonra giydirdim bunda isimli takim yaptirmadim 😊
Zumrut___ La_Liberte bence isimsiz olanı hemşireye ver çünkü hemşere odaya getirdiğinde üzerini değiştiriyosun zaten hemen. Yani biz öyle yapmıştık. Odaya geldiğinde üzerini değişmiştik bebeğimin. Temiz kıyafetler olsun diye. Sizde isimsizi verin isimliyi odaya getirince giydirirsiniz
Azra8Engin La_Liberte normal hastane çıkışı ver canım. Bebek tam temizlenmiyor ve ayağında mürekkep oluyor. Normal kıyafet de kirleniyor zaten
amayinedeiyiilerledim La_Liberte ilk giyinme için isimliyi vermeyin bence. Kirlenecek çünkü. Odaya gelince değiştirirsiniz
BabyAta La_Liberte bana herkes hemşireye isimli takımı verme normal bir şey ver dedi bebek kirli oluyor diye ama bizim bebek tertemizdi, isimliyi vermiştim ben.