Ben şuan 27 haftadayım canım kıyafetleri Şubat’ta aldım topluca o zaman yıkadım ütüledim ve dolabına astım ağırlaşmadan geri tek tek aldıklarımıda bekletmeden yıkadın ütüledim hep, bizim çocuk odamız vardı zaten, beşik alındı ana kucağı vs işte, valizi de ufaktan aklıma geldikçe hazırlıyorum malum doğum bu belli olmaz diye illa son zamana bırakmak gerekmiyor sonuçta ağzı kapalı poşetlere koyup valize atıyorum, ufak birkaç eksiğim kaldı onu alıcam sadece. Temizlik için elim evin üzerinde hep tek tek bir yerlere el atıyorum sık sık yormadan kendimi kurban bayramı tatilinde de tüm halılar yıkamaya gidecek bi işte o kadar camları da hava düzelsin yeniden silinecek. Buzluk içinde epey hazırlık yaptım boş kaldıkça 2 bidon sarma yaprak sardım, bezelye attım 10 kg kadar, 10 poşet taze fasulye var 10 poşet kızarmış patlıcan, 150 civarı içli köfte, epey bi Çin böreği sarıp atmıştım malum kurban olunca daha da yükleyemiyorum bi içli mantı yapacam birde bayramda kaynanam su böreği yapınca ondan alırım birkaç tepsilik yeter bana diye düşünüyorum. Ben fırsat varken birşeyleri yapma taraftarıyım canım pislenir tozlanır vs diye düşünmüyorum ağırlaşınca herşey daha zor çünkü ve doğum bu aniden birşey olur Allah vermesin hazırlıklı olmak lazım doğum temmuz üçüncü haftadan sonra her an olabilir Allah yardımcımız olsun 😇