Semaa00nur Kızlar canım çok toprak istiyor ama günlerdir yaa vallahi okadar istiyor ki anlatamam söze birde asperox mavi güç banyo için olan deterjanı canm istiyor delirmek üzereyim resmen 😂🤐🤐 Türk kahvesi içiyorum günde bir tane telvesini yiyorum hafif toprak gibi geliyor ama geçmiyor istegim🤐 başına gelen varmi bi yardımcı olun valla avuç avuç yiyesim var 😂 gülmeyin ben bi arkdas da duymuştum çok garibime gitmişti başıma geldi kendime engel olamıyorum 😂
myavocado Semaa00nur toprak yeme isteği demir eksikliğinden kaynaklanıyor diye duymuştum bir yerde ama olabilir mi öyle bir şey, yakın zamanda bakıldı mı değerinize, bence bir baktırın, takviye alırsınız veya kullandığınız takviyeyi değiştirirsiniz.
Hamdiyevural Semaa00nur demir eksikligi var sizde sonucunda pika sendoruma yakalanmissiniz bnde oyleyim hatta bu yrnilebilir killer var toprak kokusu islak camur tadi veriyor surekli yiyesim. Var ama zararli diye direniyorum
Serifeeenida Semaa00nur ikinci hamileliğim ilkindede olmuştu bundada oldu kil alıp yedim az ama hiç toprakla alakası yok bildiğiniz eski bi testi vardı onun ucunu kemiriyorum su içerken ama nasıl bi his böle yedikten sonra kendime geldim çok mutlu oldum 😂😂
izobellaaa-_- Ben bu gün Cif yedim dayanamadım 🥲🥲🥲🥲 bir tırnak kadar tadına baktım dayanamadım artık gözüm kararmıştı 😢😢
Hamdiyevural Semaa00nur yemeyip sadece cigneyenler var ama ilk gebeligimde yemistim asiri rahatlamistim simdi 4 ay var doguma soyle az bisey yesem asiri mutlu olucam sizi cok iyi anliyorum hamile bi cok kadinda oluyor bu yutmazsaniz zarari olmaz bnce bilemiyorum tabi