-ilayda52 Merhaba güzel anneler ve anne adayları 12+6 haftalık hamileyim aşırı derecede halsizlik yorgunluk var bu ne zaman geçecek sizde durumlar nasıldı hiç gecmiyecek gibi yiyemiyirom içemiyorum gün boyunca mide bulantım da oluyor
Melikemrvvv -ilayda52 hiç geçmiyor ki 🫠 26.haftamdayım hâlâ günüm günümü tutmuyor ilk zamanlar daha halsizdim tabii bulantıdan ama şuanda da pek enerjik sayılmam 😂
Ozlmcnn6 -ilayda52 bu haftalarda normal bulantı için doktorun yazdıgı ilacı kullanabilirsiniz o zaamn rahatlarsınız
numix -ilayda52 ben de 12. haftaya girdim halsizliğim vardı multivitamine geçince daha iyi hissediyorum.
-ilayda52 numix Beta vm1 kullanıyorumdum aşırı mide bulantısı halsizlik yaptı ne yapacağımı şaşırdım artık
Melikemrvvv -ilayda52 amin hepimizin ama üzülme kendini o psikolojiye girdirme canım hepsi geçecek emin ol ilerleyen haftalarda daha çok rahatlayacaksın en azından yemek yiyebileceksin bende senin gibi bir daha peynir ekmekten başka bişey yiyemiyeceğimi sanıyordum ama geçiyor herşey bebeklerimize kavuşmak için🥹💜💜
-ilayda52 numix Bilemedim ne yapacağımı sanki hiç gwcmicek ben yemek yiyemicem sanıyorum hepimizin Allah yardımcısı olsun
192535 Bende öleydim bileklerim bile tutmuyordu geçmeyecek gibi geliyor insana ama geçiyor 4aydan sonra engeç
192535 İnşallah geçiyor ama inanın ben yatalak oldum galiba sandım pisikolojik olarakta çok etkilenmiştim
-ilayda52 Ozlmcnn6 Kullanıyorum ama ise yaramıyor dokturuma da söyledim değiştirmedi çok da bir şey yiyemiyirim ya acaba ondan mi ki bilemedim