Aysemm44 Kızlar 35+1 oldum ama hiç doymuyorum tüm dünyayı yesem gene doymam 😂rıskımı topluyom resmen aç değilim ama yinede yemek yemesem deli oluyorum 😂😂
OktaycanveAnnesi Aysemm44 35+3 aynıyım günlerdir tatlı yemiyordum şeker riski var diye az önce dayanamadım sade dondurma yedim ama ne yemek saniyesinde gömdüm😂
Seldahilal Aysemm44 off aynı bende öyleyim ya 30+6 haftalık benimde yiyorum 5 dk sonra hicbisye yememiş gibiyim
SeydaGolcuk0 35+5 im bende ayni durumdayim bir haftadir resmen istahim baya açıldı ve doyma hissi yok 😂😂😂
Aysemm44 SeydaGolcuk0 Benimde aynı 1 aydır doktora gitmiyorum kilosunu merak ediyorum bukadar çok yiyorum bakalım kaç kilo olmuş 😂Çarşamba beli olacak 😂
Seldahilal Aysemm44 😂😂😂🤭 Allah yardımcımiz olsun cnm doğumdan sonra bı şekilde bu kiloları vermemiz gerek😂😂😂
annelik_4 Aysemm44 son aylarda sende öyle olursun doymak bilmezsin dediler aksine daha az yiyorum bende mi sorun var acaba son ayimdayim bı değişiklik olmadı😂
ASE6154 Aysemm44 bende bu haftaya kadar öyleydim 35 oldum yeni ve birkaç gündür canım sadece meyve istiyor böyle soğuk ve ekşi meyveler
Aysemm44 ASE6154 Bende meyve yemeğe başlayınca midem bulanıyor anlamadım bişey bu 2 gündür böyle oluyor
M_glsm Aysemm44 siz gene iyisiniz doguma sunun surasinda ne kalmis🥹 11+6 her saniye bir sey yiye bilirim doymak bilmiyorum🥹🥹🥹 oglumdada boyleydim bu haftalarda sonradan gecti hic istahim kalmadi diye bilirim bundada aynisi olur umarim🤣
Bsra1724 Benim daha başlangıç 4+5 im 😁 ama 3 saatte bir midem kazınıyor. Tabi tüp bebek benim ki kullandığım hormonların hapların haddi hesabı yok
SmyEsciv Aysemm44 çok fazla şey yiyorum bende gün içinde doymuyorum asla ve saniyesinde gömüyorum herşeyi 😂🤷♀️ şu an yemek diyoruz acıkıyorum mesela 🥲🥲