gula_09 Salam, mən də 30+4 həftəlik hamiləyəm, həkim hələ NST yə salmayıb, 33-34 həftədə deyəsən salacaqlar, sancının olub olmadığına baxırlar mən girəcəm
555eeee67 gula_09 Salam bir daha canım məndə 30+5 mutləq duşlur ona ya necə həkim bir şey deməyib mənə neçə keçir səndə hamiləlik
555eeee67 gula_09 doğrusu bunun oldgunu yeni bildim öz fikrimcə 28 həftəmdə duşdum dopplere şukur hər şey qaydasindadir öz ağlmca bir də uziyə duşərəm dedim iyun ayın 10 15 belə bəs edər belə duşnurdum bir az qaynanam zad problem edəndi elə şeyləri vəsfəsəli çox olmaz nəm nə
gula_09 555eeee67 mütləq düşülməlidi bəli bilirsiz sancıların olub olmadığına, ya varsa hansı aralıqla olduğuma baxırlar məncə saxlatmayın həkim deyəndə girin ❤️mən özüm özümü gözə gətirdim 😂 çox yaxşı keçirirdim inanın bulantım qaytarmam olmadı sadəcə kürək ağrım vardı evdə elə bil ağlım uçdu bir anlıq kreslonu qaldırdım həmin axşamı qanamam oldu şükür həkimim şam yazdı iynə dedi elədim qanama keçdi getdi siz də necə keçir bəs?
gula_09 555eeee67 uşağın və sizin sağlamlığınız hər şeydən vacibdir, mayda düşün uziyə bir dəfə, iyunda da düşün saxlatmayın
555eeee67 gula_09 hətta 2ci hamiləliyimdir 1ci hamiləliyi 6 ayonda süni doğuş ile götzdürməli olduq problemli idi hem uşaq hem hamiləlik ciftimde qocalma gedrdi bunda da hamiləliyin ilk başlari qanama oldu yataq rejmi falan etdim keçib getdi şukur məndə urek bulanma zad yaşamadım sadace olaraq 3 gundur keçmiyən mədə yanması qıcqrma deyək geceler olur🤕🤕