elmaelmaelma Yorgan neden tehlikeli oluyo onu anlamadım şuan?? Yorgandan 2 tane almam zarar değil emin olabilirsiniz çocuk bu işeye biliyo neler oliyo neler yere yatarken bile bazen altına seriyoruz ve çocuk yorganı rahat bı şekilde 4 yaşına kadar kullanır bence zarar değil yastık falanda uzun yola giden bı aile olduğumuz için sürekli o yorgan ve yastık arabada yatak yapıp rahat yatması için tercih ediyorum evdeki yastığı bazen arabada unutup inip almak o an mümkün olamıya biliyo fazladan olması onların zararlı bişe değil kusuyo kokuyo yıkanınca sorun oluyo yumuşak olduğu için onda rahat ediyolar emin olun araba konusundada araba marka konusu dediğim şuan fiyatlar uçuk durumda emin olun araştırdım bebek arabasını falan rasgele almadım yani ama e bebek olsun başka yer olsun maalesef pahalı biraz zaten kullanmayacam dediğim gibi çünkü ailem yanımda değil ve burda bebekle çıkmak oldukça zor olucak o yüzden araba tercih ediyorum ve elimden geldiği kadar kendimde çıkmadım çıkmıyorum ailemin yanında zaten ablamın rahat bebek arabası falan var o yüzden sorun olacağını zannetmiyorum yani benim için en zor anda kullanacağım bişe oldu