biranne__ 19 çıkmış bir + gözüküyor acaba çok mu kötü ya. Enfeksiyon varda hiç idrarda çıkmıyordu. Şimdi çıkmış bilgisi olan??
Busragokhan0911 biranne__ değerler değişiyor önemli olan hangi değer yüksek. Mesela benim de lökosit ++ çıktı. Bakteri 160, lökosit mikroskopi 30 çıktı. Antibiyotik kullandım düşmedi. Şimdi sabah akşam antibiyotik iğne vuruluyorum.
biranne__ Haticeburak06 Allah Allah o kadarcık mı ciddi değil gibi gözüküyor o zaman bende sürekli fitil kullanıyorum ama olan bu işte
Haticeburak06 Sevvalll42 yani yüksek ama 79 çıkmasına rağmen bana bişey olmadıysa sizede olmaz bence😁
biranne__ hepoyleolurzaten__ hm sanırım o değerlere antibiyotik yazıyorlar genelde bakalım bana ne denicek
hepoyleolurzaten__ biranne__ İlk gece yatmadan önce suda kullanılan bir ilaç var o veriliyor düşmezse antibiyotik başlıyor bende baktari falanda var ağrıdan duramıyordum
biranne__ Rabiul hm baktığımda normal gibi benimde zaten fitil yazar gibi gözüküyor ama inşallah düşündüğüm gibidir
hepoyleolurzaten__ biranne__ Sadece o sonuç mu yüksek çıktı geri kalan temizse önemsemiyorlar benim hepsi kötüydü
biranne__ hepoyleolurzaten__ hm anladım canım evet sadece lökosit ve yassı epitel kötüydü normal dedi kültür yapmıştı bide ama o çok geç çıkıyormuş