Sevvalll42 Kızlar 6+3 haftalık hamileyim saat 4 -5 gibi şekerim aşırı düşüyo titreme geliyo bu yüzden ilkindede kilo almıştım ne yapmam gerek böyle olmaması için ara öğünmü yapmalıyım veya bunun bi ilacı falan yokmu
Sumeyyeky Sevvalll42 sık sık ama az az yemelisin bir de aniden şeker yükselten şeylerden kaçınmalısın 🌸🌸
1_Pandackk Sevvalll42 benimde hamileliğimde aynı sorunu yaşadım doktorun sık sık az az beslenmemi söyledi
tgbmerve Sevvalll42 ikindi ara ogununuze meyve ile ceviz ekleyin , bana diyetisyen öyle söylemişti , titremelerim olmadi
Sevvalll42 Sumeyyeky valla abur cubur yok akşam 6-7 den sonra da bişey yemem dikkatte ediyorum hamileyken hep şekerim düşüyo
Aabb-33 1_Pandackk merhaba siz şu an gebe misiniz acaba hala düşüyor mu kan şekeriniz benim de düşüyor da napcagimi bilemedim
1_Pandackk Sevvalll42 yok canım diyetisyene yönlendirdi doktorum kilo takibi vs yapılıyordu listeye uygun gittim 52 kilo ile hamile kaldim 64 kilo doğuma gittim 😂💜aman dert etme bebiş iyi olsunda sonra verilir kilolar
Sevvalll42 1_Pandackk olmaz ya ben zaten şuan kiloluyum ilkinde dikkat etmedim bu hale geldim 76 kiloyum eğer yine öyle olursa 90 görürüm ben bu yaşta napcam okadar kiloyu Allah nasip ederse doğuruyumda makineler oluyo diyetisyenlerde onlara gircem millet öyle zayıflıyo olmazsa hamileyken bende gidiyim diyim şekerim düşüyo ona göre liste yapsın demi
Sevvalll42 1_Pandackk ilkini kaybettim 6 aylıkken işte yedim yedim umursamadım 60 la hamile kalmıştım nasıl olsa emzirince gider dedim nasip olmadı 77 ile gittim doğuma bi ara kendi çabamla 7 kilo verdim geri bıraktım hiç memnun değilim
Sevvalll42 tgbmerve ay bide beni bi ateş basıyo o sırada nerdeyse bayılcam o derece en iyisi diyetisyene gidiyim ben
1_Pandackk Sevvalll42 diyetisyene giderseniz gebe olduğunuzu söylerseniz ona göre diyet listesi hazırlanıp veriliyor ara öğün ana öğünleerle birlikte kilo vermeniz kolay olur
1_Pandackk Aabb-33 benimde sürekli düşük şekerim vardı diyetisyene gitmiştim liste yapıp vermişti sürekli ve sık sık beslenmem gerekiyor öyle yaptım düzelme vardi
Aabb-33 1_Pandackk peki sizin aclik kan şekeri mi düşüyordu yoksa yemek yedikten sonraki tokluk şekeri mi
Aabb-33 1_Pandackk gebelikten sonra geçti mi bu düşüklük peki benim hep düşüyor maalesef çok zorlaniyorum panik atak oldum bu durumdan resmen😔şimdi sabrediyorum ama o yüzden merak ettim geçiyor mu acaba doğumdan sonra