Hilalatmaca Ben 16haftalık hamileyim ama hala bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum bu kaçıncı haftada olur yada ilk oynadığını nasıl anladınız nasıl oldu bilgilendirir misiniz
Mrveozgnn Hilalatmaca canım daha erken bence 18-24 hafta arasındaki dilimde öğrenirsin ilk hareketlerini
Hilalatmaca Mrveozgnn ya çok merak ediyorum acaba nasıl bişi ya hani diyorlarya karnımın şurasında hissettim burda oynuyo şurda oynuyo nasıl bi duygu his acaba 😍
HaticeNur Canım bn 17 haftada hafif kılıftılar hissetmeye başladı ve burda okuduklariminda genelde herkes öyle diyor su anda 20+5 im hala net hareketler hissetmiyorum arada kıpırtı oluyor yani seninki de erken daha telaş yapmana hiç gerek yok artık bu haftalardan snra hissedersin sende
Aysenur27 Ben 18 hafta sonunda karnımda sanki bi titreşim gibi bişry çırpınıyor gibi olmuştu seğrime gibi 20+5 de sabaha karşı uyurken tekmesini hissettim bildiğin arka arkaya vurdu gaz sancısıyla yada bebek hareketi farkediliyor balık kayıyor gibi bi anda bende 21+2 deyim gece ve sabaha karşı daha yoğun hissediyorum hareket halinde çok hissedemiyorum :)