Minehkn Sigara içmeyi bırak yanında olmadığı düşüncesi bile beni deli ediyor. 19+ olduk ve doktor şuana kadar en iyi sonuçlar senin diyor ama yine de içerken aklıma geliyor bırakamıyorum yine de sigarayı 😭😭😭😭 Bir önerisi olan var mı?
Kvsrdsdmr Minehkn al bendende o kadar canım 14 haftalığım çok dendim bırakmak için ama bi türlü bırakamadım
burcuyasin Minehkn 38+6 oldum malesef hala içiyorum babamda biliyor kızıyor diyor doğumada elinde sigarayla gircen bu gidişle. bırakamadım olmuyor. içmeyince cok sınırlı oluyorum eşimde bıktı artik gidip mecbur aliyor paketimi. kendisi hic içmez sevmez de.keske içmesem 1 paketi 1 buçuk günde içiyorum bazen se günde 1 paket 🙄
hunilimom Minehkn 18 +5 hamileyim ilk öğrendiğim de bıraktım ama 3 aylık olunca arada tekrar içiyorum acayip canım istiyo gün de 1 tane felan oda arada canım çok sıkılıyo evde moralim bozuk oluyo ona sarılıyorum bende valla
Brlgry burcuyasin bende 36 haftalığım ve aynı durumdayım vicdanım rahat değil ama olmadı Allah yardımcımız olsun artık 🤦🏼♀️
Damlacaa burcuyasin benimde dedigim su an komik kacacak farkindayim ama ic camasiri yok ve altima iki uc kat havlu pecete olacak sekilde koyuyorum 10 dakikada bir degisiyorum resmen akintim cok fazlalaşti. Ne gunluk ped ne ic camasiri yetismiyor çünkü. Sislikten dolayi cok rahatszi ediyor zaten. Sanirjm acile gidicem cok rahatszi edici
Mervemeryem Kizlar bende 22 haftaligim normalde 1 paketi 4 gunde icerdim ilk evlendimde ama smdi resmen sigara aseriorm gunde 1 paket iciorm esim sasirio bebegiminde sagligi cok iyi sukur ama annemle babam diyorki bebek dogsa yaninda sigara icirmessin ama sen simdi zehirliosn onu diyor haklilar ama yapamiorm azaltiyim derken daha cok cogaltiyorum heralde yasaklar daha tatli geliyor insana
Deletedmom667 Minehkn şuan bebek sağlıgında skntı gozukmeye bılır dogduktan sonra kalp ve astım türevleri rahatsız olabılıyor yada erken doğum olabiliyor diye biliyorum. Bende kullanıyordum yıllardır sabah uyanır uyanmaz içer hastada olsam bademdıklerimde şiş olsa inan o sıgarayı yakardım o derece tiryakıydım. Bıraktım ama mıdem bulanmadı ondan bıraktım falan deil bulanmadıda sigara istiyordum ılk ogrendıgımde ama ıctıkten sonra acaba bırsey olmusmudur acaba duman gıttımi acaba etkilendimi ws ws kafamda bu soruların olması benı ınanılmaz rahatsız etti bunları düşüneceğime bırakırım onun stresine girerim daha iyi dedim oylede yaptım 6.haftada bıraktım. Suan 8 haftalıgım burnumda tutuyor ama o wesweseyle ugrasamam. Buarada saglık sektorunde calıstım yıllarca içenlere cok denk geldim hem calısan hem hasta olarak. Arkadaslarımın arasındada wardı bazıları erken doğurdu weya son 1 ay yattılar bebıs erken gelmesın die
Yasemin_a Minehkn ilk gebeliğimde kullandım bende çok şükür aksi bi durumla karşılaşmadık..11 sene sonra ikinciye hamileyim... 12. Haftaya kadar günde 1-2 tane içtim bazı günler hiç içmedim...yaş faktörüde korkuttu biraz...12. Hafta muayenesinde bu durumu Dr. İle paylaştım..günde iki paket içen hemde doktor gebelerim oldu dedi...biraz olsun rahatladım ama çok içmemekte yarar var...
Sedahoca İlk beş ay hiç içmedim şimdi 36 haftalığım günde 5 tane içiyorum slim ve az nikotinli ama yine de sigara korkutuyor beni de.İçmediğim zamanlar eşimle cok kavga ediyorduk cok stres yasıyordum doktor stres de sigara kadar zararlı dedi .Allah korusun çocuklarımızı
Polo Minehkn Rüyalarıma giriyo. İçmek istiyorum ama öğrendiğim an bebeği direkt çöpe attım paketi. Masum bi canlıya kıyıyosunuz .. İrade annelik nerede ? Bi arkadasım tüm gebeliğinde içti, hastanelerden çıkamıo. Çocuk astım hastası 🙋🏼♀️
TubaAdgzelzaslan Minehkn 35. Haftadayım bende hala kullanıyorum canım tabiki vicdan yapıyorum ama elimden gelmiyor hatta hamileliğimde kendimi frenlemesem yiyesin geliyo o derece istiyo canım Allah’a şükür bir sorunumuz yok tabiki zararlı ama çöpü şey allahtan sigara içip sapa sağlam çocuk doğuranında gördüm yakın çevremde ömründe azına sürmeyip problemli olanında herşey allahtan mevlam kötü yazı yazmasın🙏🙏
Elmalikurabiye 12. Haftadayiz bende iciyorum. Doktorum gunde 3 tane dedi. 5 tane falan iciyorum :-( icerken de stres oluyorum uzuluyorum icmesem daha cok stres yapiyorum..
Bernapar En son idrar testini yapıp beklerken yakmıştım bi tane 😄 onun dışında doktorum yakıp söndürebilirsin dedi bir kaç defada öyle yaptım yaksam da içime çekemiyorum vicdanen. İçinizi rahatlatacaksa ilk 3 ay kanla beslendiği için ve bebek daha kasıklarda olduğu için çok zararlı değil diye okumuştum ama karnınıza doğru çıktıkça duman içinde kalıyormuş 3 aydan sonrası çok tehlikeli