-Morcivert- 25 nisanda adet olmam gerekiyordu şuana kadar 3 test yaptım ama negatifti hepsi. Bazı postlarda gördüm negatifti gecikmeden 15-20 gün sonra pozitif oldu diyenler. Var mı bu durumu yaşayanlar ? Hala beklemeli miyim sizce ihtimal var mı ??
mavi2904 -Morcivert- benmde bat 25 nisandaydı 3 gün gecikmeyle öğrendim canm geç döllenme olsa bile 10 gün gecikmeden sonra çıkması gerekiyormuş teste öyle biliyorum bi doktora görün istersen
Guzelanne56 -Morcivert- arkadaşım aralıkta başında adet olacaktı Ocak ortasında test yaptı negatif cıktı 1 hafta sonra bır daha yaptı suan 4 aylık hamile❤️
Duyguudaa -Morcivert- ben gecikmeden yapmıştım silik çıkmıştı tam gününde yaptım yine silik çıkmıştı kan vermiştim 4 haftalık hamileydim sabırsızlık
-Morcivert- Belirti diyebilir miyiz bilmiyorum ama aşırı uyku hali ve beyaz akıntı var oldukça fazla kaç gündür
aysenuroztunc Guzelanne56 yaaa bu yorumunuz bana umut oldu biraz en son regl 10 martta oldum geçen hafta test yapmıştım negatifti kürtaj oldum adet düzenim iyice şaştı real olmazsam bu haftada pazartesi bi test yapacağım artık . İnşallah arkadaşınıza olan bana da olur 🥰
-Morcivert- Yaa çok şükür sonucu güzel olmuş ama çok uzun bir belirsizlik süreci iyi dayanmış arkadaşınız 😅 beni belirsizlik yoruyor çünkü şuan
-Morcivert- Nil00 normal olan aslında ne güzel çokta umutlanmamam gerekiyor o yüzden galiba ama bakalım. Hayırlı olsun size de ☺️
Nil00 -Morcivert- şüpheniz varsa kan testi ile netleştirin bence kafanız rahat olur ☺️ En kısa zamanda inşallah çift çizgiyi görmek nasip olsun sizede 🌸
Mrt9021 Benimde tek gebelik belirtim beyaz (ama şeffaf değil bildiğin beyaz) renkli akıntıydı. O yüzden yarında olmazsanız bi kan tesri verin bence☺
Cansel32525263 Ben adetten 1 gün önce kan testi verdım hamılelık çıkmadı 8 gün sonra verdım çıktı canım hamilelik
-Morcivert- Cansel32525263 kanda bile çıkmayabiliyorsa testte çıkmaması çok normal o zaman galiba ümitleniyorum böyle ama hayırlısı bakalım
-Morcivert- Mrt9021 hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🌸 başka belirtim yok diye kendimi avutuyordum ama ben en iyisi en yakın zamanda kan vereyim yoksa ümitlenmeye devam edeceğim 😅