kubccc61  kızlar kese oluşmuş ama kalp atışı için daha erken dedi doktor . siz kal haftalıkken duydunuz
Bussuk Merhabalar benim 2 nisanda son adet tarihim suan 5 haftalık oluyor dimi. Kan değerimde 1125 çıktı bugun sizce nasıl. 5 aylık oğlumu kaybettim sonrasında bi tanede düşük oldu
kubccc61 Bussuk benimki 27 mart canım son adet tarihim . Benimde 16 haftalık , 9 haftalık birde kimyasal gebeliğim oldu bu 4. gebeliğim. şükür hamile kalabiliyoruz ben hep bununla teselli ettim kendimi inşallah allahım kucağımıza da almayı nasip eder
[silindi] Bussuk benimde 2 Nisan canım bende 5 haftalık gebeyim bugün keseyi tek görebildik bebeği ve kalp atışı için erken dedi doktorum
Violetaa Merhaba , yolk saç da göründü mü ? Bende yarın kese için doktora gidicem 5+2 oluyorum yarın .
Feliz 6+6 da duyduk. Ben de 5haftalıkken doktora gitmiştim kalp atışı için erken demişti 7 haftada gel demişti ama ben bir olaydan dolayı korktuğumdan 6+6da gitmiştim yani doktorun söylediği tarihten 3gün önce
eminece93 kubccc61 5+5 de keseyi gorduk , 6+3 de kalp atisi duyduk ama kalp atisi cok yeniydi 1 gun once gitsek duyamazdik mesela stres oldum o yuzden 7.hafta gitmenizi oneririm 😊 saglikla alin kucaginiza
Merve1712 kubccc61 5 haftada bende duymadım cabım ama kesenin dışta olmadığını öğrendim 6+4 te duydum🥰olumlu düşünmeye çalış
Merve1712 Bussuk tam regl olmam gereken gün verdim migren var bende çok şiddetli acile gitmişyim ilaç almadna önlem amaçlı vermiştim öyle sonuç aldım
yeschef-13 kubccc61 4 + 2 kese 5 + 2 iç kese 6 + 2 kalp atışı.Kalp atışını duyana kadar her hafta Çağırmıştı doktorumuz
kubccc61 hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. iyi olsun da beklerim artık 2 hafta daha teşekkür ederim hepinize içim rahatladı ❤️❤️
Bussuk kubccc61 amin inşallah. Bnde hep kendimi öle tesswlli ettim. Çok şükür istedimiz zamaan hamile kalabılıyoruz. Hayırşısıylada kucagımıza alırız inşallah