EsranurB incismom merhaba ne zaman aldınız acaba bir de puset takılıyor mu ve çift yönlü kullanımı var mı acaba
incismom EsranurB merhaba 2 ay önce aldım. Yönü değişmiyor tek yönlü, puset takılabiliyor puseti taktığımızda size dönük oluyor
Sudenrfidann gizemayy ben huggy revo 5 in 1 düşünüyorum canım bir bak istersen travel ama kabin boy kadar rahat diyorlar
Berfinkorkutt gizemayy ben Prego ürün modelini aldım çok memnunum tek çekmeyle direk küçülebiliyor mekanizması da hafif
Busragl gizemayy  İnstagramda gezerken doona bebek arabasını gördüm acaip pratik geldi arabada puset arabadan inince tek tuşla tekerlekleri çıkıp bebek arabası oluyor ağırlığı hafif ve boyutu minimal👍🏻sıfırları çok pahalı geldi bana ama ben 2. El aldım 1 yaşa kadar kullanılır bence, sonrasında bende satacağım. İncelemek istersiniz belki sizde 🙏🏻💐
1prensesannesi__ gizemayy elele mido2 aldım ben tutacak boyu ayarlanabiliyo cift taraflı cok rahat 8 yasindaki kizim bile evin icinde rahatlikla sürüyo youtube da tanitim videosu var videodaki anlatilanin aynısı fiyatida cok uygun tavsiye ederim
Cihangir09 1prensesannesi__ merhaba bende o arabayı gözüme kestirdim aslında ama kilosundan dolayi vazgeçtim gibi çok mu ağır
EsranurB 1prensesannesi__ merhaba bunun 6 aydan sonra kullanılabilir olan yeri fazla rahatsız gibi çocuklar için süngeri çok ince gözüküyor gerçekte de öyle mi acaba yani çocuk içinde rahat edebilir mi
Cancey35 Merhaba bizde araştırarak prego venüs aldık memnunuz yorumlarını okuyabilirsiniz fiyat konusunda da indirimler geliyor gayet uygun a denk geldi araştırın derim
1prensesannesi__ Hum19 pusetinde bi ağırlık var tabi normal yani hepsi gibi onun disinda portbebe ile hafif kapatinca tutacak var ipli omuza asmak yada valiz gbi suruklemek icin
Zeyy04 Merhaba bende kararsız ve tecrübesizim ama PREGO İMPALA PRO kullanan var mıdır? Sanırım bunu alıcam ama çok bir bilgiye sahip değilim 🙏🏽😊
Hum19 1prensesannesi__ peki bebeğiniz kaç yaşında büyüdükçe kullanımın da rahat mısınız tentesi vs kafasına değmiyor değil mi
Melosunannesii gizemayy valla 6 yıl önce bimden 250 TL ye almıştım taş gibi çıktı 2 çocuk büyüttüm 3. Yude onda buyutcem bazı şeylere çok fazla takıntı yapıyoruz