gizemayy Anneler bebek arabası araştırmasına başladım. Minyonum, kolay kullanabileyim istiyorum. Önce kabin boy dedim tamam ama çift yönlü güzel bir kabin boy denk gelmiyor gibi. Travel sistem olup da hafif rahat kabin boya benzeyen bebek arabaları var mı 🙏🏻
gocebeanne gizemayy bende araştırıyorum ama bilgim sıfır 😂 travel kabin falan bunlar ne oluyor bilmiyorum . Şöyle pratik açılıp kapanan onu tak bunu çıkar derdi olmayan kolay sürülen bir araba istiyorum
qusel gizemayy ben kabin istiyordum kızımda 6 aydan sonra baston kullandım tel yön tentesi tam kapanmiyor vs bir çok sıkıntı çektim. Çift yönlü kabin güzel bulamadjm. Kızımda 6 ay kadar Elele allroad kullandım travel ama travellerin içinde en güzeli bence. Öyle hantal değil aşırı memnundum yenegimde onu kullandı çok memnundu annesi. Şimdi bende yine Elele mi alayım kabin mi alayım kararsızım. Ama eleleyi araştır derim cnm
Cihangir09 gizemayy çift yönlü güzel kabin olarak baby2go pensy i bir araştırın isterseniz bende kabin istiyorum ama çift yönlü istiyorum en uygun fiyatli onu bulabildim gayet güzel gibi
Alyadefne Suey ben aldım bir tek puseti iken çok tatlı ama çookk hantal ben eşim olmadan indirip kaldıramıyorum hele kaldırım vs zaten hak getire hiçbir şekilde çıkartamıyorum.
Birseeen- gizemayy ben yoyko travel sistem kullanıyorum ve çok memnunum hangi markanın travel sistemi olduğu da çok önemli kolay sürüş sağlıyor
EsranurB incismom merhaba ne zaman aldınız acaba bir de puset takılıyor mu ve çift yönlü kullanımı var mı acaba
tubaysima gizemayy ben de çok araştırdım gerçekten ve kabin boya karar verdim. Gerek yorumlar olsun gerek buradaki annelerim görüşleri olsun hep kabin boy tavsiye ediliyordu. İyi ki de öyle aldım. Çift yönlü olmaması konusuna gelince puseti taktığınızda zaten bebek size bakıyor yani yaklaşık altı ay böyle kullanabileceğim inşallah. Tamamen yatış pozisyonunda kullanılabiliyor ayrıca bu da avantaj . Kendi aldığımla en hafif dedikleri travel arasında 3 kilo fark var. Kabin boy çok hafif gerçekten. Kendi yeğenlerimden de biliyorum bebekler zaten bi süre sonra etrafı izlemek istiyor ben çok memnunum kararımdan
Gulay92 tubaysima merhaba hangi markanın tercih ettiniz bende kabin boy bebek arabası arayışındayım. Maxi cosi ve cybex arasında kalmıştım
tubaysima Gulay92 bu dediğiniz markalar bizim biraz bütçemizin üstündeydi. İmkanınız varsa tabi onları tercih edebilirsiniz ben incelemedim. Benimki Joie Tourist
Ucarbabyy gizemayy kanz k go kullanıyorum çok rahat kaliteli bebekler için en rahat travel sistem oluyor
Mfs Prego smart fold kullanan var mi peki 💁🏼♀️ bende ondan almayi düşünüyorum hafif ve portatif diyorlar ama çevremde prego markasi alan hic olmadi tamamen deneme yanılma olacak benim için
eminece93 senaall travel da degil kabinde degil aslinda, ama boyutu ve agirligi sebebiyle ucaga aliniyormus 9 kg oldugu ve az yer kapliyor kapatinca kucuk ve ince bir iskeleti var tek elle acilip kapaniyor baktigim kabinler ile herseyi birebir ayni bagi neo2 ile kilosu da boyuda ayni
senaall eminece93 yaa çok iyi o zaman bunu bilmiyordum 😃 biz de çok beğenerek aldık inşallah memnun kalırız