yeni-annelik Ayse_ygt41 için rahat olsun canım benimde doktorum ölçmemiş ikili taramada ölçülüyor daha sonrasında ölçülmüyor doktorumda daha ölçmeyeceğiz demişti zaten
Ayse_ygt41 yeni-annelik bazı doktrlrı anlamıyorum zaten birde bebegn esı rahme yapısk denmstı sordm bana gore yok ama kanama alanıda goruyo gbıym faln demsdı amelıytta anlaslr faln dedı bn sasırdm bırde perınatoljı doktruydu devltte
yeni-annelik Ayse_ygt41 anladım canım bizede siyah beyaz baktı sadece yüzünü renkli gördük inşallah bir şeyi yoktur sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏🏻
Kardelen120o yeni-annelik yarın bende giricem hem korku hem kızımı gorme heycanı insallah güzel gecer 🥰
yeni-annelik Kardelen120o Rabbim hayırlı sonuçlarla karşılaştırsın sizi güzel haberlerinizi bekliyoruz 🥰
yeni-annelik anneolmak_icin evet özelde yaptırdım kadın doğum doktoru ama perinatoloji alt yapılıymış doktor riskli gebeliklerede bakıyor aynı zamanda
yeni-annelik Gizemanil1 22+6 haftalığım 18 ile 23. Hafta aralarında detaylı yapılıyor ama en iyi bakılacağı hafta 21. Hafta ve sonrası diye biliyorum