incim2306 Pinar10 ayy benim de aynı ve çok üzülmüştüm izin kullanamıcam diye 😄 ağustosta bitiyor iznim 35 e kadar çalıştığım halde eylüle yetişmiyor malesef rapor ve ücretsiz izin düşünüyorum ben de.
Leyla81 Gizyy benim haftaya 32 oluyor. Okul idarecileri dönemi kapat dedi çalış izin alma diyorlar yani ama bana mantıklı gelmiyor erken doğum olursa iznim yanacak. Sizce mantıklı mı
Gizyy Leyla81 bence direkt ayrılın. Çalışsanız zaten sonrasına kullanamayacaksınız. Hiç kendinizi ve bebeğinizi yormayın
Mervelibol Leyla81 onlar kendilerini düşünüyor, siz sadece kendinizi ve bebeğinizi düşünün ve ayrılın bence , benim de doğum sonrasının birazı yaza denk geldiği için 32.haftada mart ayında ayrıldım iyi ki de ayrılmışım yoksa yanacakmış
dhbetul Leyla81 aynı durumdayım bana da öyle diyorlar ama ayrılacağım konular da bitti zaten içim rahat daha fazla kendimizi yormaya gerek yok yanacak izin neden gidelim okula
Kbr6134 Maalesef benimde aynı durum.Okulların açıldığı tarih 37. Haftama denk geliyor.Ondan öncesi yaza denk geldiği için otomatik olarak 32. Hafta beni izne ayırıyorlar çalışır raporu alıp doğumdan sonraya aktaramıyorum:(
Cesurx Pinar10 benim haftaya 32. haftası olacak.Mudur yardımcıma hesaplattim,eğer ayrılmaz çalışırsan 4 ekime kadar izin kullanırsın dedi.Ama emin değilim hesap doğru mudur
Pinar10 Cesurx evet doğru benim de aynı hesapladı. Şuan 30+3 üm 32 de çalışır raporu alırsam. Fiili çalıştığım haftaları doğum sonrası ekletince Eylül de izinli oluyorum. Nasip olurda vaktinde gelirse inşallah.