OktaycanveAnnesi Kbr-ozcn mutlaka alışırız ama bizim 25 Mayıs denildi şimdi de her an da olabilir diyo testlere göre her annherşey olabilir diyo bende anlamadım bekliyorum😄
Deletedmom_116 OktaycanveAnnesi İkimizdede var inat sinir tutarsızlık ne ararsan ama çok eğlenceli insanimdir ikizler burcu olarak djd
E6366 OktaycanveAnnesi erkekse çocuğun kesinlikle boğa kız olsaydı ikizler derdim boğa erkeği eli bol çalışma hırsı bürümüş kişilerdir
Julide92 OktaycanveAnnesi kızım ikizler sakin ılımlı ve çok uslu akıllı bir kız. Eşim de ikizler. Oğlum da ikizler olacak 😂🙈
Deletedmom_116 Julide92 oğlum ikizler Ve aşırı arsız aksi nerde yaramazlik orda 😂bence çocuğun yapısıyla alakali
gozdexx OktaycanveAnnesi tabiki boğa olmasını isterdim benim doğumum da ikizler yengeç arasına denk gelecek ben de yengeç olmasındansa ikizleri tercih ederim mesela 😅
Berraseris Kesinlikle aynıyız bende bunu düşünüyordum ama kesinlikle ikizler zeki oluyo boğa çok cinselliğe düşkün oluyo
Gg5348 OktaycanveAnnesi ben ikizlerim valla gayet memnunum herkesle anlaşırım ben bu kadar inanmıyorum açıkçası çok kıskanç olur derler alakam yok hayırlı zamanda olsun
OktaycanveAnnesi Gg5348 kadın erkek fark ediyor olabilir ama :) ben burçlara inanıyorum ve ciddi çıkıyor herşey..
mavibahar OktaycanveAnnesi ben Oğlak burcuyum. Başak ve boğa ile iyi anlaşıyorum. Ama başak ta zor bir burçtur. Toprak gurubu genel olarak zor zaten yaa 🤣🤣🤣
sedanur4004 OktaycanveAnnesi dediğim gibi doktordan iyi bilecek değiliz doktorunuz ne derse onu yapın