Aysegulsrtyr Karanfil19 kaç haftalık hamilesiniz? Belki yeniyse tutunduğu içindir, hamileliğin sonlarıysa nişan olabilir. Kanama devam ederse doktora görünmekte fayda var.
Civciv53 Karanfil19 kabız mıydınız ? Yani benim 9. Haftada kabızdım tuvalete çıktıktan sonra bir damla kan pıhtısı gelmişti. Kan uyuşmazlığınız varsa acile gidip iğne olun yoksa da tedbir amaçlı gidin ihmal etme canım
Karanfil19 Aysegulsrtyr 17.hfttadayim çok ağlıyorum esim işte izin vermiyorlarmis başka kimse yok ailem uzakta kendim gidip gelemiyorum baş dönmem oluyor kendime güvenemiyorum hic
Aysegulsrtyr Karanfil19 sakin olun, kanama devam ederse kendiniz bir şekilde acile gitmeye çalışın, kanama devam etmiyorsa eşinizi bekleyin bence. Ağrınız falan var mı? Hemoroid probleminiz varsa belki makattan gelmiştir kan
Bhrdgan Karanfil19 maddi durumnz müsaitse taksiyle acile gidin stres yapmamaya calısın sakin olun inşallah önemli bişey değildir
Karanfil19 Aysegulsrtyr kanama şuan devam etmiyor Allaha şükür çok sagolun yanımda olduğunuz için. Hayır hemoroid skntim yok zaten önümden geldi pihti mercimek kadar küçüktü