Gkce27 Kızlar devlet hastaneleri ayrıntılı ultrason yapmıyormuş artık öyle duydum sizler hangi hastanede yaptırdınız fiyatıyla beraber yazar mısınz? İstanbul anadolu yakası
Suliss76 Gkce27 Ben Kütahya’da yaşıyorum yarın ayrıntılı ultrasonum var ve şehir hastanesinde olacak galiba ücreti yokmuş
huysuz__ Gkce27 çamlıca görüntüleme merkezi 1500 e radyolog bakıyormuş, perşembe gidicem inşallah memnun olurum 🥲
qusel Gkce27 Marmara üniversitesi yapıyormuş burdan birijnden öğrendim. Lütfi kirdarda yalıyordu 4 sene önce. Şuan ne durumda bilmiyorum. Ama Marmara için erkenden kadın doguma randevu al 3 veya 4 hafta sonrasına gün veriyormuş
Gkce27 3_oglan_annesi göztepe süleyman yalçın artık yapılmıyormuş reyhan hanımla konuştum özelde perinatoloji bölümünde yaptır dedi
Kbr6134 Gkce27 ben oraya randevu almıştım yaklaşık 10 gün sonrası için gidince yapmazlar mı acaba Ali şahap odacılar diye bi doktora
Dilek_04 Gkce27 ben cuma günü aynı doktorda detaylı ultrason için gittim 15 baktılar. Yapıyorlar yani ama 30 40 dk değil o yüzden detaylı ultrason olarak saymıyorlar
Gkce27 3_oglan_annesi şu an malesef yok o yüzden özele bakacağım ama özelde perinatoloji doktoruna giden varsa yazar inşallaah
Gkce27 Kbr6134 ben bugün görüştüm malesef kaldırılmış siz yine de iptal etmeyin 10 güne kadar ne olur belli olmaz ama yine de bir özele de randevu alın ki gününüz geçmesin olmadı iptal edersiniz
Gkce27 Gkce27 Kbr6134 yani kaldırılmış derken perinatoloji bölümü kaldırılmadı ayrıntılı ultrasonaa bakmayacaklarmış
chrysanthemum Ben bugün zeynep kamilde yaptırdım. Hemşire geçen ay hiç yapılmadıgını bu ay tekrar basladıgını soyledı randevuların
Gkce27 chrysanthemum yaa hangi bölüme aldınız antenatal olarak mı aldınız yoksa perinatoloji bölümüne mi