incismom 21+3 günlük gebeyim, akıntım çok fazlaydı geçen haftalarda. Birkaç gündür akıntı az beyazımsı renkte geliyor ama ıslak oluyor iç çamaşırım su gibi. Bu şekilde yaşayan var mı?
mom-2024 incismom 22+5 im geçen haftadan beri aynı problemi yaşıyorum. Bu akşam doktor randevum var bebeğin suyu mu sızıyor , enfeksiyon mu var yoksa normal mi soracağım umarım normal bir durumdur🙏
Teacherblue incismom ben de progestan kullanıyorum ıslaklık var hep ilaç almayıp denedim bugun yine var ben de korkuyorum açıkcssı çarşamba kontrolüm var ne diyorlar size
Alparslanmom__ incismom gecms olsun bende cmrts den beri çekiyorum akıntı sızıntı falan sancılarım da oluyor idarimi yaparken idrarim geldiğinde doktoruma danstm idrar tahlili yaptrdi idrar yolu enfeksiyonu çıktı maalesef antibiyotik yazdı 1 hafta tedavisine baslicagz bol su icmemi onerdi
mom-2024 incismom doktorum bebeğin suyuna baktı herşey yolunda gebelikte artan akıntı normal dedi. Koku vs sordu koku yok dedim kaşıntı sordu yine yok dedim idrar tahlili yakın zamanda vermiştim zaten ona baktı bir sorun yok dedi. Özellikle iç çamaşırımı ıslattığını bazen dışarı çıktığını söyledim içim rahat etsin diye turnusol ve gazlı bez verdi iç çamaşırına yerleştir mor olursa tekrar gel dedi.
incismom mom-2024 ben de dayanamadım mesaj attım biraz tiye aldı beni :) bebeğin suyu gelse 24 saatte doğar dedi ben fazla evhamlıyım sanırım
mom-2024 incismom napalım insan korkuyor bişey olacak diye. Daha doğmadan böyleyiz acaba doğunca nasıl olacağız 🙈