Buket1302 Philips Avent biberon alanlar tam olarak nasil biberon aldiniz acaba gorsel atma sansiniz var midir cam mi aliyosunuz
isilaybestee Buket1302 philips aventin anticolik biberonları var onlardan tavsiye ederim bende hem normal avent hemde anticolik var ama ne zaman normal aventle versem bebeğim gaz sancısı çekiyor anticolik bu konuda gerçekten işe yarıyor
Bigsecret3 e_blue_sky_a Niye canım ben cam aldım ilk bebeğime hiç meme reddi vs yaşamadım sahsen ve sağlık açısından da en iyisi cam
elmaelmaelma Buket1302 Avent yenidoğan set yazınca çıkıyor. En uygun neredeyse oradan bakabilirsiniz.
Bigsecret3 e_blue_sky_a canım başlık numaralarına baktın mı hiç 0 olanı kullanmaniz gerekiyor biz ilk 0 kullandık calkalamama rağmen hiç akmadi bebeğe emmeyi öğretiyor bebek çektikçe geliyor biz deneyip test ettik
ASE6154 e_blue_sky_a canım başlığı yanlış kullanmışsındır. Ben ilk kızımdada kullandım şimdi yine cam aldım başlığı +1 ay dı ekstra 0 başlık alıp taktım. Zaten akışıyla biberon malzemesinin bir alakası yok 😊
e_blue_sky_a Bigsecret3 yenidoğan Cam bu ama 1 yazıyor emzikte sıfır yazmıyor neden sıfır değil ki yenidoğan şimdi emzigini almaya kalksak 350 400tl 2li emzik
Bigsecret3 Buket1302 tabiki de var canım ben hep cam kullandım cam biraz daha pahalı oluyor ama en sağlıklısı da o.
Bigsecret3 Ahsennesli orta boy olanları da var kuzum ama zor bulunuyor bende küçük orta boy büyük boy cam var
Bigsecret3 e_blue_sky_a 0 yazan var aşkım biz onu almıştık emzikte de 06 yazıyor canım ağız kısmında baktın mı hiç