Gizemzumra 37 haftalık anneler gelin sohbet edelim neler yapıyorsunuz agrılarınız var mı temizlik bitti mi anlatın bakalım🐣🥰
Masym34 Gizemzumra bugün 37 olduk bel ağrısı kalça kemiği ağrısı kuyruk sokumu ağrısı 😅elhamdulillah yinede inşallah az kaldı kavuşmaya 🥰eşim doğumdan sonra abla tutalım öyle yapalım dedi bende üstelemedim ev öyle duruyor
Filiz-kkn04 Gizemzumra bugun 37 olduk doktor kontrolümüz vardı 17 mayıs cumaya gün verdi salı günü de temizlik yaptırıcam yardımcı abla çagırıp
YldrmNUR Gizemzumra bugün 37 oldum geçen hafta temizlik bitti hastane çantası hazır. Bende ağrı sancı yok henüz. Yarın kontrole gideceğim çatı muayenesi yapılacak bakalım
Melisdila Masym34 kuyruk sokumu agrısında benim dogum başlamıştı canım kanala girmişti diye o agrı olmuştu dikkat et kontrolunu aksatma
Gizemzumra Bende de var kuyruk sokumu ağrısı ama genellikle çok ayakta kaldıgım da ve iş yaptıgım da oluyor. Sizde bir an once dogursam da kurtulsam diyor musunuz ? Her yerim agrıyor kalçamın agrısından uyuyamıyorum 😞