Karpuz1995 Arkadaşlar 12 ve 13 haftada cinsiyet icin gidecek önereceginiz doktor ve hastane tavsiyeniz var mı
Yasminnnnn Karpuz1995 Ben sanmedde ebru hocaya gitmiştim 12+3 de söyledi cinsiyeti bildi o haftada tabi bu bebeğin pozisyonunada bağlı çok iyi bir doktor tavsiye ederim
Bendiyebiri_ Karpuz1995 academia ya da gidebilirsin Fatma hoca ve halef hoca iyilerdir ama o haftalar tam belli olmazki tahmin edilebilir diye düşünüyorum
Karpuz1995 Bütün hastane yorumlarına baktım hiç biri tatmin etmedi bende burda tecrübeli annelerde bilgi almak istedim yardım ederseniz cok sevinirim şimdiden cok tesekürler
Karpuz1995 Gizyy cok tesekürler kadir yamanı cok duydum iyi doktor derler hangi hastane bagli calişiyor acaba
Karpuz1995 Bendiyebiri_ tesekürler aynen kücük bir hafta oldugu icin sadece bir tahmin olur zaten birde tecrübeli doktorlar anliyorlar ondan böyle iyi bir doktor arayışındym
Karpuz1995 BeyzaGnes12 cok tesekürler benim bildigim 2 hastane vardi aklımda lotus veya metrolife var ama işte doktorlar hakkında bilgim yok
Karpuz1995 Bendiyebiri_ Amin inşallah canm benim tabi en önemlisi saglık ve hayırlı evlatlar olsun cok tesekürler rabbim herkesin evladıni bahtını ömrümünü hayırlı etsin inşallah 🤲🤲
Karpuz1995 Ask1907FB aynen kadir yaman baya bildink ve yılların doktoru ve iyi bahsederler bende hatırlıyorum özel klinik acmiş