Arenbade Ben yarın 31. haftaya giriyorum erkenden hazırlamaya başlamalı mıyım daha kıyafetlerini bile yıkamadım ve temizliğe başlamadım son haftalarda yapılır onlar diyo eşim ve kayınvalidem aceleye gerek yok diyolar ama siz kaçıncı haftada neler yaptınız hem sohbet olur biraz heyecanlıyım ilk bebeğim olduğu için 😅
Tugcebngl Arenbade ilk hamileliğimde 36 falandım sanırım kuyafetleri yıkadık çantayıda son 1 haftada hazırladım ama bunda suan 29 um artık 31-32 gibi herşeyini halletmiş olurum daha Alışveriş yapmadım birazda ne olacağı belli değil doğum zamanım sıkıntı ondan erken yaprım
Hemsire2727 Arenbade 34.haftamda temizlik valiz herşeyi bitirdim çok şükür 30-32 den sonrası belli olmuyor çünkü doktorlarda en geç 32 de hazır olmasını tavsiye ediyolar
OguzMoms Arenbade 32.haftada yıkadım 33 de falan çantamı hazırladım evimin temizliği kaldi sadece ondada doktorumun gün verince biriyle anlaştık o gelip temizliğimi yapicak inşallah
elmaelmaelma Ben 32.haftadayım. Kıyafetlerin büyük çoğunluğunu önceki hafta yıkayıp ütüledim. Ondan sonra aldığım kıyafetleri de tek seferde yıkarım diye biriktirip bekletiyorum şimdilik. Çanta ve temizlik işine girişmedim henüz.
Arenbade Tugcebngl Umarım bi sorun çıkmaz bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın❤️ endişe etme yinede herşey iyi olur inşallah 🌸🙏🏻
Fatma44 Arenbade Tek degilsen sıkıntı değil o zaman ama yine çok geç zamana bırakma hazırla bı köşede dursun bence
GizemTuzcu @"Arenbade valla canım ben 32. Haftada hazırladım bitti kafa rahat mis gibi hem bi kaç eksik sonradan aklıma geldikçe koydum kağıt havlu vs önceden hazırla mis gibi oluyor suan 36. Haftadayım
Arenbade GizemTuzcu ne guzel bende başliycam artık 32. haftada başlamış olurum sanırım daha bebek esyalarını yerlestiricem gozumde buyuyor ama bakalım😀
Tugcebngl Arenbade amin canım rabbim hepimizin kucağına sağlıkla kavuştursun evlatlarımızı hiçbir anne mutsuz yalnız olmasın
Suey Arenbade geç kalmışsıniz bende daha var diye diye 33. Hafta da doğurdum hiç birşeyi yıkanmış ve hazır değildi
Meryyymom31 Suey 33 haftalik dogurmussunuz nasil durumu bebisin neden erken oldu kac kgdi bilgi verir misiniz biraz 🙏
Suey Arenbade evet insan bilemiyor tabi erken doğuracagini o yüzden geç hazırlamamakta fayda var inşallah sizin bebeğiniz vaktinde ve sağlıkla gelir 😍
Deletedmom_789 29 Haftalık hamileyim çantamı 33.haftamda hazırlicam temizliğide mayısın sonunda annemlere gidicem bir hafta kalıcam annem temizliğe gelicek bu sefer bayramdan 1 hafta sonra öyle düşündük şimdilik🌸
yenidenanne34 Arenbade bugun tam 30 haftalik olduk bizde yarın bebegin kiyafetlerini yikayacagim sonra ütü falan iste ve cantayi da hazirlayip kenara koymayi düşünüyorum ne olur ne olmaz diye 32ye kadar hazırlamış olurum 🥰
aysenurburakmirac yenidenanne34 aa bende bugün 30.haftaya girdim. Kıyafetleri önceden yıkamıştım çok hevesli olduğum için, bugün de bebek kıyafetlerinin ütüsünü bitirdim. Yarın öbür gün de kendi pijama vs. ütülicem. 🥰 yavaştan hazırlıyorum çantamı çünkü gurbetteyim tek başımayım sonradan zor olur diye