melekxvedat Kızlar erkek ismi arıyorum çok duyulmamış Ensar ismi nasıl? Yardım etmeyi seven yardımsever anlamı
Kuzubal melekxvedat bir ara herkes bebeklerinin ismini ensar veriordu Yağız da çok popülerdi haylada öle
Yusragezer Kuzenimin oğlunun adı ensar doğuluyuz bizde isimler tam söylenmez bilen bilir çocuğa herkes eço diyor 😂😂 onun dışında bence güzel isim hatta bizim ensarın tam ismi Eyüp Ensar
hellomama Görümcemin küçük oğlu Eyüp Ensar , maşallah çok güzel bir çocuk çok akıllı çok temiz kalpli 👍 bir de tesadüf herhalde tanıdığım tüm ensarlar ya sarışın ya kumral 🤔
melekxvedat Kuzubal yağız güzel izim fakat Almanya da yaşıyorum ğ ve ı harfi olmadığı için alman alfabesinde yagiz diye okunacak oda çok kötü :D
yeschef-13 melekxvedat aklıma direkt ve sadece ensar vakfı geliyor,olaylar yaşananlar bence direkt çağrışım yapıyor belki hiç isim olarak duymadığım içindir
Mucizemses melekxvedat oğlumun adı Ensar duyanlar gerçekten beğeniyor bende çok içime sinerek koymuştum ve oğlum okadar düşünceli olgun merhametli ismiyle alakalı olduğunu düşünüyorum
xhbgns melekxvedat Vakıf geldi aklıma direkt çok hoş olaylar olmamıştı ams çok duymadığım içindir, siz beğendiyseniz koyun tabii ki 🌸