Zafse Zeynep_alya malesef canım 5 ten büyük olduğunda değer hamilelik olabilir deyip 2 gün sonra tekrar kan testi isteniyor:/
myangelson Zeynep_alya 5 üzeri hatta bazı laboratuvarlarda 10 üzeri hamilelik kabul ediliyor. Adetiniz geciktiyse eğer biraz daha bekleyin hala gelmezse tekrar bir kan verirsiniz
Feride_01 Umutluol benimki de 0.647 sıfır olan yüksek olması lazımmıs ama diğer rakam neden okadar yüksek başka bi değerim mi yüksek acaba
Elif-ada- Feride_01 cnm hamilelik yoksa bu değer 2 veya 3. 1 çıkabiliyor benimde 2 çıkmıştı ama negatifti 0-1-2-3 bir anlamı yok belki 4 üzeri test tekrarlanmali deniliyor
Umutluol Feride_01 bilmiyorum ki bende yumurta geliştirici hap kullanımından dolayı 7cm büyüklüğünde kist oluşmuştu ve 14 gün oldu adetim gecikiyor bugün kan verdim değerim 0.110 çıktı ve daha önceki aylarda yaptırdığımda 0.00 çıkmıştı bu neden böyle oldu anlamadım
myangelson Feride_01 yüksek değil ki gayet normal. Benim 0.100 , 1.0 , 2.1 , 3.1 çıktığı oluyor sürekli. Hep değişiyor bu hormon vücutta
Mzzz Feride_01 canım noktadan sonrası önemli değil bu kadar anlam yüklemeyin her türlu negatif kötü bir şey yok sadece negatif
myangelson Feride_01 yok kötü birşey olmaz beta HCG hormonu vücutta bulunuyor biraz da olsa bazı donemlerde artabiliyor ama 5 altı negatif yani korkulacak birşey yok