Kuzubal -Nazli7- yiğit alp Yiğithan Yiğit Ali Poyraz ege Poyraz Ali Yağız ege Yağız Alp Ömer Asaf Ömer halis Ömer Ertan
-Nazli7- BirAskMasali1323 erkekler neden isim beğenmiyor soyledim biraz önce yok degisik evet ama anneler babalar söyleyemez bunu unuturlar dedi😀
BirAskMasali1323 -Nazli7- Benim eşimde öyle bizde Poyraz düşünüyoruz erkek olursa Bende Poyraz Ege yada Poyraz Aren olsun dedim Aren ne diyo ya ecnebilerin isimleri gibi😂😂😂verdiği tepki bu
BirAskMasali1323 -Nazli7- Benim eşimin de babamın da adı Ahmet kimisi diyo buda Ahmetcan Ahmethan falan olsun Ahmetlerin soyunu yürütün hee dedim çocuğu maskara yapalım dedesi ahmet babası ahmet kendisi ahmet saçmalığa bak😂
-Nazli7- BirAskMasali1323 😀😀 degisik düşünceleri var gerçekten yaa gayette güzel yanı ne var ki isimde
Ylzknn -Nazli7- erken demeyin bulun . Biz de erken diyorduk 34. Haftada doğdu bebek. Daha kimliği çıkaramadık ikinci gün isim bulamıyoruz
BirAskMasali1323 -Nazli7- düz mantık düşünüyolar klasik isimler kulağa alışılmış isimler olsun kafasındalar