umutsmom20 MasalAlparslanMom işgöremezlik raporu mu acaba? Ege öyleyse benim ay ay yatıyor Mart ayı yattı bugün de Nisan ayı yatmis
berfin1621 13 şubatta doğum yaptım 1 hafta önce yattı dogumsonrasi. Rapor bitiş gününüzde hemen sonra işleri onay verince b8r bir kaç güne yatıyor
MasalAlparslanMom berfin1621 2 martta dogum yaptim bi bakayim bende net tarihlere aktarmalarim da vardi ondan uzadi sandim ama muhasebeciye de soylerim tarihi uzatmasin onay surecini
MasalAlparslanMom umutsmom20 biz istanbuldayiz sehir olarak farkediyomu bilmiyorum da .2 mart pazara denk geldigi icin raporlamada kimse yoktu , haftasina ilk kontrolumuzde islemislerdi raporu hastanede ondan kaynakli mi sorun oldu diye düşünmeye başladım artik
Gizembusebozlak denizalismom merhaba bu ay doğum yapacağım doğum öncesi para yatacagini ilk defa sizden duydum bir yere başvuru gerekiyor mu yoksa kendi yatıyor mu acaba aydınlatabilir misiniz?
MasalAlparslanMom Gizembusebozlak dogum oncesi dedigi dogumdan onceki İzinde oldugunuz surec. Dogumdan belli bir sure sonra yatiyo iste benim de mart 2 de dogum yaptım , henuz yatmadi dedigim para
denizalismom Gizembusebozlak doğum öncesi dediğim doğumdan önce aldığınız raporun parası . 32 de veya 37 de çalışamaz raporu aldıktan sonra doğum yapıp belgeyi iş yerine verip iş yeri onayladıktan sonra alıyorsunuz
denizalismom MasalAlparslanMom iş yerinizle görüşün onaysınlar raporu ben 11 martta doğum yaptım 19 da param yattı
MasalAlparslanMom denizalismom size nekadar yatti eski asgari ucret brutune gore ortalama nekadar yatacak acaba bana