smmm Merhaba arkadaşlar, ben 12. haftada ikili test için gittiğimde pipi fotoğrafı ile geri döndüm :D Aranızda bu kadar erken belli olup sonra kıza dönen var mı kordon çıkması sebebiyle ?
Echanim smmm benim arkadaşım öyleymiş 😅ona erkek demişler sonraki kontrolünde gittiğinde kız demişler megersem kordonu pipi zannetmişler ,🫣
Lavin___ smmm kordon muydu bilmiyorum ama 12. haftada doktorum bacak arası pipimsi dedi. 14te kız gibi ama kesin konuşmuyorum dedi. 15+6’da kesinleşti kızmış 😂
Nhzl smmm benim de bir oğlum var ikinciye hamileyim 12.haftada aynı fotoğrafi verdi bize de.Ben de hep belki kordondur dedim ama 16.haftada kesinleşti o yüzden çok beklemeyin derim size 😅 ama insAllah gönlümüzdeki olur🌸
smmm Yaa gerçekten mi doktorum asla değişmez %100 deyince bi durmuştum hadi inşallah <3 tabiki sağlıklı olsun erkek kız fark etmez ama ilk cocugum erkek bunda da kızı tatmak isterim bakalım ne olacak
Lavin___ smmm 12.haftada %100 mü dedi😳 benim doktorum 12de sadece tahminde bulunabilirim kesin değil asla demişti. Zaten cinsel organ 16.haftada gelişimini tamamlıyormuş
smmm ZeynepDuru17 Yaaa inşallah sağlıklı hayırlı mutlu bir evlat olsun sizin için :) sanki kızdan erkeğe dönen çok oluyormuş ama erkekten kıza dönüş pek olmuyormuş galiba dönüşten ziyade karıştırma diyelim :D
Loriia0244 ZeynepDuru17 kaçıncı haftada döndü canm ben hep erkek hissediyorum 21 haftalıkken gittim özele kız dedi devlet de emin olamadi değişir mi sence
Hsn123 ZeynepDuru17 kaçıncı haftada kız demişlerdi acaba ne zaman erkek olduğunu öğrendiniz birde kız nubu dedikleri olayı görmüşmüydünüz
smmm kardelen54 bir kaç haftaya belli olur herhalde zaten 12 ye erken diyorlar benim nasıl belli oldu ben anlamadım :D
ZeynepDuru17 smmm aynen öyle erkek dediler mi dönmüyormuş okadar doktorda öyle demişti amin inşallah cümlemizin
Echanim smmm inan fotoğrafı görmedim ama dediği kadarı ile değişmiş işte şaşırdım valla o öyle diyince
Babybabyyyy Benim oğlumun 11+4 de göründü pipisi şimdi ikinciye hamileyim bugün kontrole gidicem ödüm patlıyor aynı resmi görecegimizden🤣🤣🤣 hayırlısı olsun şaka bi yana erkekler erken gösteriyor ve kolay kolay değişmiyor
smmm Babybabyyyy :D:D inşallah gönlünüze göre olur ya sonuç ne olursa olsun sağlıklı olsun inşallah ne diyelim :D
smmm Lavin___ evet zaten beni de şüpheye düşüren şey 12. haftada kesin ve net demesi haha belki değişir hocam emin misiniz dedim normalde bu kadar net görülmez eminim dedi bakalım ne olacak :)
Bguzeel smmm ama bu bariz pipi ya kordon gibi de değilde. 12 hafta da oluşu biraz şüpheye düşürüyor ama bence yanılma olmaz diye düşünüyorum
Diririiririm kızlar bize de kız dendi 12.haftada ama değişir mi diye de tereddüt ediyorum devamlı rüyalarımda erkek görüyorum 😅
Nur92 smmm bana da erkeğe benziyor dedi 13.haftada ama gören bu kadar büyük pipi olmaz kordondur diyorlar bilemedim