Mucizee80 Perşembe günü 28, cumartesi 53, bugünde 90 çıktı artış kötü mü 100 üzeri bekliyordum üzüldüm 🙁
myavocado Mucizee80 iki günde bir iki kat civarı artış sağlıklı diye biliyorum, sizin artışınız güzel gözüküyor bence, adet gecikmeniz var mı
Burcu-2634 Mucizee80 benim de böyle artmıştı aynı duyguları bende yaşadım ama şuan 16 haftalık olduk hiç artmamasından iyidir stres yapma
Mucizee80 myavocado bugün 1 gün gecikti ama benim kanamam oluyordu aslında lekelenme gibi dünden beri oda kesildi bilmyrm doktor progestab başladı onu kullanıyorum inşallah yükseliş devam eder
Mucizee80 Burcu-2634 inşallah artar gider kanamam vardı lekelenme gibi bazen çok oldu 28 çıktığı gün progestan başladı doktorum inşallah artıp gider ilk gebeliğim tüp bebek bu kendiliğinden geldi mucizem bu benim inşallah sımsıkı tutunur sizde sağlıkla kucağıniza alın inşallah 😍
Burcu-2634 Mucizee80 ay benimde aynısı oldu bi tüp bebek denemem oldu daha döllenmeye bile gelibmeden yumurtalar çöp oldu sonra kendiliğinden oldu kızım şimdi 2. De kendiliğinden oldu çok şükür inşallah sizde kucağınıza sağlıkla alırsınız hayırlı olsun 🌹🤲
Mucizee80 Burcu-2634 maşallah benimde iki tane bekleyen embriyom var ama o sürece girmeye cesaretm yok
Mucizee80 Burcu-2634 amin inşallah sağlıksız bir gebrlikse eylül ayında mecbur tedaviye başlayacağım Kasım’da dondurma sürem dolacak