sevalciftci Dünden beri özellikle baya hareketli bu normalmii acaba canımı acıtıyor bile aşırı hareketlendi zaten hareketliydi ama dün belli bir saatten sonra baya başladı durmuyor diyebilirim 😂çok güzel his ama merak ettim
Selinmoon sevalciftci 32+1 yemin ediyorum çıldırdım 🤪 asla uyumadı uyutmadı da , Allahım bu kız niye uyumuyor dedim neredeyse ninniler söyleyecektim karnıma uyusun diye 🤣🤣
Zeyasln sevalciftci benimkide 32+4 de başladı dışarıdan baya baya gözükmeye 33+0 bugün çok güzel duygu tekrar aynı şeyleri yaşamak 🥰
YeniGelinMeselesi sevalciftci @Selinmoon Kızlar benim kızda dünden beri baya hareketli dün gece kasılma başladı gündüz karın ağrım vardı ara ara gece 11 gibi de bebek kasılıp top gibi olmaya başladı 1.30da yattım öyle bi kastı ki kalakaldım yatakta ovaladım orayı düzeldi bütün gece uyuyamadım düzgünce acaba düzene girermi diye ama bişey olmadı bi işte 10 dk önce falan yine kastı öyle geçti sizdede varmı başladı mı böyle 31+5te🤭
Selinmoon YeniGelinMeselesi Bir ara benim de oldu sancım çıkmadı çok şükür. O haftalarda normal diyorlar ama gene doktorunla konuş canım
hellomama YeniGelinMeselesi annem ayak ağrısı diyor buna yavaş yavaş geliyorum demeye başlarmış bebekler 💝
BuseBora sevalciftci titriyor gibi de oluyor mu böyle vurma gibi sert değil de göbeğin oynadığını sanki masaj aleti tutarsın böyle titrer ya öyle bir sey 🤗
YeniGelinMeselesi Selinmoon yalancı sancı ya ara ara kasıklarıma doğru giriyor yani yalancı sancı olduğu çok belli o yüzden takılmıyorum şimdi kontorl zamanı söylemiştim düzenli değilse normal demişti vücut doğuma hazırlanıyormuş 🤭
YeniGelinMeselesi Selinmoon hayırlısıyla bi 36.haftaya gelseydik iyiydi yalancı sancı diyorum arttı bugün az önce de ahh dedirtti sesli şekilde yani kasıldı bebek yine ilk aklıma gelen daha erken kızım yapma uslu dur diyorum 😮💨😅
Selinmoon YeniGelinMeselesi Benimki de çok kendini topluyor kasıyor, acayip sertleştiriyor . Daha var 36’a gözümde büyüyor artık önceden çabuk geçiyordu 🤣
YeniGelinMeselesi Selinmoon ay evet yaa hele şu 31.hafta var ya 40 gün sürdü sanki öyle geçmek bilmiyor yani😂😂