nununundunyasi kaynanama almam diyen ben bugün anneme alınca eşimle birlikte annenede allalim die ben o ise boşver dedi bense Gine kıyamadım 😂 vicdanima tüküreyim yani yok ben kötü olamıyorum eşime zorla aldrtrim annesine her ne olursa olsun kıyamadım ama ben vermicegimi syledim sen verirsin benim aldığımda syleme dedim sakın bilmiyorum iyi mi yaptım kötümü yaptım die ama bende bir anneyim evladimdan bir guler yüzde olsa görmek isterdim kendime kızıyorum ama napyn artk ben herzaman ki gibi boşver gitsin annelik duygum yada vicdanim el vermedi ben Allah’a havale ediyorum gerisi boş Gine kaynanam güzel hediyeyi kaptı hediyeyi değil aslında benim iyi niyetim safmi desem salaklimi bilmiyorm okadar onca kötü şey yapdi ki inan bir slmi bile hak etmiyor ama oğlunu benim için dogrdugu için aldım dielim artk iyilik bizde kalsın belki birgün bu dünyada anlamasada öbür tarafta anlar 😂 anne olmak iyilik sevgi şefkatli olabilmek bence inşallah oda birgün anlar hatalarını evlatlarına yaptklarini onunda iyi olmasını isterim saygı sevgi duysa bile yeter bakalım hayt bana bize artk ne gösterecek 😂 iyilik hiç bitmesin dileğiyle